Netflix Daily

Netflix Daily: Bodyguard seizoen 2 onzeker, remake Designated Survivor

De toekomst van Bodyguard is onzeker. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuwe versie van Designated Survivor en is de trailer van Nailed It! verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bodyguard seizoen 2 nog altijd onzeker

Het is nog altijd onduidelijk of er wel echt een tweede seizoen komt van Bodyguard. De makers voeren momenteel gesprekken met hoofdrolspeler Richard Madden, maar een akkoord ligt er nog niet. “We zijn nog steeds in gesprek. We kijken nu naar de logistiek voor een eventueel tweede seizoen. We hebben het eindpunt van die discussies nog niet bereikt”, aldus Richard.

Koreaanse remake van Designated Survivor komt naar Netflix

Netflix werkt aan een Koreaanse remake van Designated Survivor. Terwijl we in Nederland wachten op het derde seizoen van de reeks, is achter de schermen besloten om een Koreaanse remake te bestellen. In die remake wordt een voormalig wetenschapper plots de nieuwe president van zijn land als alle belangrijke politici overlijden bij een bomaanslag. De nieuwe serie heet Designated Survivor: 60 Days en wordt in juli gelanceerd.

Eerste concept After Life seizoen 2 af

Ricky Gervais is klaar met een eerste concept voor After Life seizoen 2. Via Twitter heeft hij laten weten dat het eerste verhaal alvast klaarligt. “Schrijven is moeilijk. Herschrijven is leuk. Wijn drinken wanneer je net je eerste concept af hebt is geweldig”, zo schreef hij op social media. Het is nog afwachten wanneer we After Life seizoen 2 mogen verwachten.

Trailer Nailed It! verschenen

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van het nieuwe seizoen van Nailed It! Op 17 mei wordt het derde seizoen van de reeks toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en daar hoort natuurlijk een trailer bij. Daarin zien we de eerste bakwerken alweer voorbij komen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (3 seizoenen) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E20) Actie 2019 6.4

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van dinsdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?