Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden slotseizoen The 100, trailer Space Force gelanceerd

De eerste beelden van het slotseizoen van The 100 zijn gelanceerd. Daarin krijgen we alvast een glimp van het laatste seizoen. Ook is de trailer gelanceerd van de nieuwe serie Space Force.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden slotseizoen The 100 verschenen

De eerste beelden van het slotseizoen van The 100 zijn gelanceerd. Vanaf 20 mei gaat in de Verenigde Staten het slotseizoen van de reeks van start. Daarna worden de afleveringen ook op Netflix verwacht. In de eerste beelden zien we onder meer en huilende Bellamy en beelden van Octavia. Of dat betekent dat ze nog leeft, is echter onduidelijk.

Netflix lanceerde trailer Space Force

De officiële trailer van de nieuwe komedieserie Space Force is gelanceerd. De reeks wordt op vrijdag 29 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is afkomstig van de makers van The Office. De serie gaat over een kleurrijke groep die de taak krijgt om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten. Daarmee moet er alles aan gedaan worden om Amerikanen naar de maan te sturen.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 19

De lijst met meest populaire titels op Netflix is volledig overhoop gegooid. Too Hot to Handle kon de eerste plaats niet lang vasthouden, al kan er een hernieuwde sprint volgen als vrijdag de reünie-episode op Netflix verschijnt.

Lees alles over de meest populaire titels

Cursed met Katherine Langford deze zomer op Netflix

De serie Cursed met Kathrine Langford is aanstaande op Netflix. De Netflix Original is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler & Frank Miller, een vertelling van de Arthur-legende. Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven, het is nu wachten op de releasedatum.

Lees alles over Cursed

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Scissor Seven (2 seizoenen) Anime 2020
Tag Komedie 2018 6.5
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E11) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E18) Actie 2019 8.1
Riverdale (4 seizoenen) Drama 2019 7.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?