Netflix Daily

Netflix Daily: Next In Fashion geannuleerd, meer bekend over Ratched

Next In Fashion Netflix

Het is al na één seizoen over en uit voor Next In Fashion. De serie gaat geen vervolg krijgen. Daarnaast krijgt het nieuwe project van Ryan Murphy, Ratched, steeds meer vorm en weten we dat een 13 Reasons Why-ster een rol speelt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Next In Fashion na één seizoen geannuleerd

Netflix heeft ervoor gekozen om geen vervolg te bestellen van Next In Fashion. In de serie zagen we hoe achttien verschillende ontwerpers het tegen elkaar opnamen in verschillende uitdagingen. Daarbij werd de show gepresenteerd door Queer Eye-bekendheid Tan France en stijlicoon Alexa Chung. Nu is duidelijk dat al na één seizoen de stekker uit de reeks wordt getrokken.

Nieuw project Ryan Murphy krijgt vorm

Ryan Murphy is voor Netflix aan de slag gegaan met een vernieuwde uitvoering van een klasiek karakter. Nurse Ratcher wordt gevolgd in de nieuwe serie Ratched dat mogelijk al vanaf september te bekijken is op de streamingdienst. Nurse Ratchet leerden we in 1962 kennen door de roman One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Voor de vernieuwde uitvoering van de serie zijn rollen weggelegd voor Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Judy Davis Harriet Harris, Sophie Okonedo (After Earth) en Brandon Flynn (13 Reasons Why).

Dit is waarom Fuller House één seizoen te vroeg gestopt is

Fuller House is na vijf seizoenen tot een einde gekomen. Het slotseizoen werd ruim een jaar geleden al aangekondigd als het laatste seizoen en met 75 afleveringen heeft de spin-off van Full House een lange rit erop zitten. Toch had Fuller House eigenlijk zes seizoenen moeten duren.

Lees alles over Fuller House

Alle seizoenen van Borgen deze maand al op Netflix

De Deense serie Borgen zal in juni al op Netflix te zien zijn. Twee maanden geleden werd bekendgemaakt dat de serie nieuw leven wordt ingeblazen door de streamingdienst, waardoor er een vierde seizoen wordt gemaakt. De eerste drie seizoenen komen alvast naar Netflix.

Lees alles over Borgen

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rick and Morty (4 seizoenen) Komedie 2013 9.3
Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E04) Talkshow 2020
365 Dni Drama 2020 3.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag