Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe beelden Lupin deel 2, Jennifer Lopez sluit deal met Netflix

Netflix heeft nieuwe beelden naar buiten gebracht van het tweede deel van Lupin. De Franse hitserie keert op vrijdag terug voor gloednieuwe afleveringen. Ondertussen heeft Jennifer Lopez een deal gesloten met Netflix voor een meerjarige samenwerking.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lanceert nieuwe beelden Franse hitserie Lupin

Netflix heeft nieuwe beelden gelanceerd voor het tweede deel van Lupin. De Franse hitserie krijgt op vrijdag nieuwe afleveringen op Netflix en om dat te vieren werden tijdens Geeked Week nieuwe beelden getoond. Daarin zien we onder meer dat Lupin een bijzondere samenwerking is aangegaan.

Jennifer Lopez sluit deal met Netflix

Jennifer Lopez heeft een deal gesloten met Netflix voor een meerjarige samenwerking. Met haar productiebedrijf Nuyorican Productions wil ze de komende jaren verschillende projecten opstarten. Daarbij wil ze de nadruk leggen op vrouwelijke acteurs, schrijvers en filmmakers. Het eerste project waaraan gewerkt wordt, is The Mother waarin het draait om een vrouwelijke moordenaar.

Army of the Dead-prequel Army of Thies komt dit najaar al op Netflix

Het vervolg van Army of the Dead komt nog dit jaar naar Netflix. De film van Zack Snyder debuteerde afgelopen maand op de streamingdienst en weet alle kijkrecords te verbreken. Het was al bekend dat de prequel al opgenomen was, deze is nu aangekondigd.

Lees alles over Army of the Dead

Shadow and Bone opent Geeked Week: Seizoen 2 aangekondigd

Shadow and Bone krijgt een tweede seizoen. De fantasyserie is door Netflix verlengd en zal komend jaar terugkeren met nieuwe episodes. Het was de opening van Geeked Week, waarin Netflix heel veel nieuws bekend zal maken.

Lees alles over Shadow and Bone

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur Kinderen 2017 6.2 2021-06-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?