Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix wil F1 races gaan uitzenden, The Midnight Gospel gecanceld

Netflix heeft interesse getoond om de uitzendrechten van de Formule 1 binnen te halen. Het gaat om de uitzendrechten in de Verenigde Staten. Slecht nieuws voor de fans van The Midnight Gospel. De serie komt namelijk niet meer terug voor een tweede seizoen op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix wil F1 races gaan uitzenden

Netflix heeft interesse getoond om de uitzendrechten van de Formule 1 binnen te halen. Vooral nu er volgend seizoen drie Amerikaanse races op het programma staan, ziet de streamingdienst het wel zitten om de uitzendrechten voor Amerika aan te kopen. Aan het einde van dit jaar loopt het contract van ESPN af. Die partij hoopt het contract te kunnen verlengen, maar ondertussen hebben ook Netflix, Amazon en NBCUniversal interesse.

The Midnight Gospel gecanceld

Slecht nieuws voor de fans van The Midnight Gospel. De serie komt namelijk niet meer terug voor een tweede seizoen op Netflix. Verrassend nieuws, want de reviews waren niet verkeerd. Desondanks schopte The Midnight Gospel het niet tot de top lijst op Netflix.

Fanfavoriet Flora maakt entree in Fate: The Winx Saga seizoen 2

Goed nieuws voor de fans van Fate: The Winx Saga. Tijdens Geeked Week werden eerste beelden verspreid van het tweede seizoen van de serie. Op die beelden maken we alvast kennis met een nieuw karakter. Flora maakt haar entree in het tweede seizoen. Haar rol wordt gespeeld door Paulina Chavez. Met de eerste beelden zien we alvast de ontmoeting van Flora met Terra.

Lees alles over Fate: The Winx Saga

Na Undercover weer samenwerking VRT en Netflix: Knokke Off

Knokke Off wordt de volgende Belgisch-Nederlandse serie op Netflix. De streamingdienst gaat net zoals voor Undercover een samenwerking aan met de VRT. In Vlaanderen is de reeks eerst te zien op de VRT, terwijl deze tegelijkertijd zal draaien in Nederland op Netflix.

Lees alles over Knokke Off

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Misha and the Wolves Docu 2021 6.7 2022-06-07
That’s My Time with David Letterman (1 seizoen) Stand-up 2022 2022-06-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?