Netflix Daily

Netflix Daily: Horrorserie The Grudge, trailer Greenleaf seizoen 4

The Grudge Netflix

The Grudge keert terug op Netflix met een horrorserie rondom de films. Daarnaast is de trailer van Greenleaf seizoen 4 verschenen en kennen we de releasedatum van Cannon Busters.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Grudge keert als serie terug op Netflix

The Grudge keert terug. Netflix gaat aan de slag met een televisieserie rondom The Grudge. “De klassieke J-horrorfranchise Ju-On is gebaseerd op ware gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in een periode van veertig jaar… en de waarheid is nog angstaanjagender!”, liet Netflix al weten. De horrorserie komt in het voorjaar van 2020 op Netflix.

Trailer Greenleaf seizoen 4

Greenleaf keert binnenkort terug voor alweer een vierde seizoen. De eerste drie seizoenen van de reeks zijn momenteel al te bekijken op Netflix en binnenkort komt daar een vierde seizoen bij. Alhoewel een releasedatum voor plaatsing op Netflix nog niet bekend is, weten we al wel dat seizoen 4 op 3 september van start gaat bij OWN. Totdat we meer weten over de releasedatum, kunnen we alvast aan de slag met onderstaande trailer.

Netflix’ Cannon Busters heeft eindelijk releasedatum

Netflix heeft achter de schermen hard gewerkt aan zijn eigen anime. Nu weten we eindelijk wanneer we Cannon Busters op Netflix kunnen verwachten. De serie over een onderhoudsrobot wordt op 15 augustus toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

13 Reasons Why seizoen 3 in oktober naar Netflix

We lijken eindelijk te weten wanneer 13 Reasons Why terugkeert op Netflix voor zijn derde seizoen. De jonge acteur Zach Prusak heeft via social media bekendgemaakt dat seizoen 3 van de serie in oktober online wordt geplaatst. Een specifieke dag is nog niet genoemd.

Lees alles over 13 Reasons Why

You Me Her en Bonusfamiljen razendsnel terug met nieuw seizoen

Netflix heeft voor 12 juli nieuwe seizoenen aangekondigd voor twee series. Zowel You Me Her als Bonusfamiljen worden op die datum voorzien van een nieuw seizoen. De complete seizoenen worden op 12 juli in één keer toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over You Me Her en Bonusfamiljen

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Blade Runner 2049 Actie 2017 8.0
The Foreigner Actie 2017 7.0
Alles voor elkaar Komedie 2017 5.4
One Spring Night (S01E12) Drama 2019
Vrije Teugels (3 seizoenen) Kinderen 2017 7.7
Misfit Komedie 2017 5.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag