Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix kondigt Love on the Spectrum, trailer Transformers

Netflix heeft een nieuwe documentaire aangekondigd waarin zeven mensen met autisme gevolgd worden naar hun eerste date. Daarnaast heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd van Transformers: War For Cybertron Trilogie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix kondigt Love on the Spectrum

Netflix heeft een nieuwe documentaire aangekondigd. De serie geeft een intieme kijk in het datingleven van zeven mensen met autisme. De jongvolwassenen hebben het in Love on the Spectrum niet makkelijk terwijl ze gevolgd worden naar hun eerste date. De documentaireserie bestaat uit vijf afleveringen. De serie verschijnt op 22 juli.

Trailer Transformers gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Transformers: War For Cybertron Trilogy. De animatieserie komt op 30 juli naar Netflix. De serie laat zien hoe de Autobots en de Decepticons een bittere strijd voeren op hun stervende planeet. Megatron overweegt de Allspark te gebruiken, maar dat wil Optimus Prime niet zien gebeuren. Zelfs niet als dat betekent dat Cybertron vernietigd moet worden.

Dramaserie Away aangekondigd voor september

Away is door Netflix aangekondigd voor na de zomer. Vooralsnog gaat de programmering ondanks de coronacrisis nog aardig door op Netflix, zo blijkt nu ook met de dramaserie waarin Hilary Swank de hoofdrol vertolkt. De releasedatum en de eerste beelden zijn vrijgegeven.

Lees alles over Away

Dead to Me krijgt derde en laatste seizoen

Dead to Me mag zich komend kalenderjaar opmaken voor een derde seizoen. Dit wordt dan wel het laatste seizoen voor de reeks met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrollen. Zo kan de grote cliffhanger worden opgelost en de hele historie afgerond.

Lees alles over Dead To Me

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E07) Sci-Fi 2020 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?