Netflix Daily

Netflix Daily: Reden stoppen The 100 bekend, ‘opnames The Order seizoen 2 van start’

Jason Rothenberg heeft de reden van het stoppen van The 100 bekendgemaakt. Daarnaast lijken de opnames van The Order seizoen 2 nu echt van start gegaan en werkt Netflix aan een serie over ballet genaamd Tiny Pretty Things.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dit is waarom The 100 na zeven seizoenen stopt

Jason Rothenberg heeft de reden van het stoppen van The 100 bekendgemaakt. De showrunner van de serie liep al langere tijd rond met het idee om een einde te maken aan de reeks. “We hebben eigenlijk al een tijdje gevraagd om seizoen 7 het laatste seizoen te laten worden, omdat we het gevoel hebben dat het tijd is om eruit te gaan terwijl het goed gaat. We willen de fans smachtend naar meer achterlaten”, aldus Rothenberg.

‘Opnames The Order seizoen 2 van start

Het ziet ernaar uit dat de opnames van het tweede seizoen van The Order van start zijn gegaan. Jason Filiatrault, één van de makers van de reeks, plaatste op Twitter een foto van een brochure van de Belgravy University met de tekst: ‘Terug naar school in The Order seizoen 2’. Daarmee lijken de opnames nu eindelijk gestart.

Netflix werkt aan ballet-serie Tiny Pretty Things

Netflix heeft een serie over ballet aangekondigd voor zijn streamingdienst. Het gaat om Tiny Pretty Things waarin we leerlingen volgen op een balletacademie in Chicago. Leerlingen moeten er alles aan doen om iets van hun carrière te maken, terwijl er ondertussen mysterieuze dingen gebeuren op de academie. De serie wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Derde seizoen American Crime Story draait om Lewinsky en Clinton

Het derde seizoen van American Crime Story heeft eindelijk een onderwerp gekregen. In seizoen 3 van de reeks draait het om de zaak Bill Clinton en Monica Lewinsky. Daarmee hebben de makers officieel het onderwerp Katrina losgelaten. De opnames van het derde seizoen beginnen in februari.

Lees alles over American Crime Story

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Zwaar Verliefd! Komedie 2018 5.8
Badla Drama 2019 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?