Netflix Daily

Netflix Daily: The Stranger in aantocht; Kevin Spacey moet bloeden voor House of Cards

Kevin Spacey zal heel wat miljoenen moeten aftikken. Dit ten gevolg van een schadevergoeding aan de makers van House of Cards. Joel Edgerton speelt de hoofdrol in The Stranger en dit waargebeurde verhaal komt naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kassa rinkelt: 31 miljoen schadeclaim voor Kevin Spacey

Kevin Spacey heeft drie decennia films en series gekleurd, met als slotstuk House of Cards. Als Frank Underwood maakte hij furore, tot hij in een groot metoo-schandaal terecht kwam. Wegens vermeend seksueel wangedrag achter de schermen van House of Cards werd hij al uit de productie gegooid en nu moet hij de producent een schadevergoeding betalen van bijna 31 miljoen dollar. Dit heeft de rechter in Los Angeles beslist. Door het noodgedwongen ontslag van Spacey moest de gehele productie stop worden gezet en het slotseizoen herschreven. Deze gemaakte kosten en verliezen moeten door Spacey worden vergoed.

The Stranger met Joel Edgerton komt eraan

De Australische thriller The Stranger komt naar Netflix. De film met Joel Edgerton ging recent in première op het filmfestival van Cannes. Down Under zal de film eerst in de bioscoop verschijnen en daarna volgt de release medio oktober op Netflix. The Stranger gaat over twee maanden die met elkaar in gesprek raken in een vliegtuig. De één is undercoveragent, de ander een verdachte in een onopgeloste vermissingszaak. Bekijk de eerste clip van The Stranger:

Prequelserie van Outlander officiëel aangekondigd: Blood of My Blood

Het universum van Outlander is nog lang niet voorbij. De serie zelf gaat mogelijk nog enkele seizoenen mee en de geluiden over een spin-off zijn nu bevestigd. Er komt namelijk een prequelserie met de titel Outlander: Blood of My Blood.

Lees alles over Blood of My Blood

Eerste beelden Bridgerton seizoen 3 beloven bijzondere terugkeer

Nieuwe foto’s van het derde seizoen van Bridgerton beloven een bijzondere terugkeer. Kate en Anthony, het koppel dat vorig seizoen bij kijkers is uitgegroeid tot favoriet, keert namelijk terug in het derde seizoen. Dat blijkt uit setfoto’s die nu zijn verschijnen.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van het weekend:

The House Next Door: Meet The Blacks 2 Komedie 2022 2022-08-06
The Sandman (1 seizoen) Fantasy 2022 2022-08-05
Carter Actie 2022 2022-08-05
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles Familie 2022 2022-08-05
Darlings Drama 2022 2022-08-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?