Netflix Daily

Netflix Daily: Dit personage keert niet terug in Heartstopper 3 en Mask Girl

Heartstopper 3 is al zeker en helaas is het ook zeker dat één personage niet terug zal keren. De Koreaanse serie Mask Girl belooft bijzonder te worden, zeker nu de trailer is verschenen.

Dit personage keert niet terug voor Heartstopper seizoen 3

Het tweede seizoen van Heartstopper is net verschenen, toch is het al bekend dat er een derde seizoen komt. Daarin zal één personage ontbreken. ** spoiler alert ** Het gaat om Ben, gespeeld door Sebastian Croft. In het tweede seizoen is het voormalig vriendje van Charlie nog te zien en meldt hij te vertrekken. De makers hebben nu laten weten aan Tudum dat het verhaal van Ben daarmee afgelopen is.

Mask Girl wordt bloederige serie

Mask Girl kan zomaar de nieuwe hit uit Zuid-Korea worden. Vanaf 18 augustus is de serie te zien, waar iemand flink wat afrekeningen zal plaatsen. Drie namen, drie levens, drie moorden. Het is de begeleidende tekst bij de heftige trailer. Deze is alvast in aanloop naar de release verschenen.

De Twaalf seizoen 2: Eerste beelden onthuld

De Twaalf keert terug voor een tweede seizoen. De juridische thriller was een groot succes, waarin twaalf juryleden moesten bepalen of iemand wel of niet schuldig was. Na vier jaar is het eindelijk tijd voor een tweede seizoen van de Vlaamse reeks.

Lees alles over De Twaalf

Disenchantment stopt na vijfde seizoen in september

Disenchantment keert terug, al is het wel voor de laatste keer. De serie van de makers van The Simpsons heeft dan vijf seizoenen gedraaid en komt tot een einde. De releasedatum en eerste teaser zijn alvast gedeeld.

Lees alles over Disenchantment

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Gabby’s Poppenhuis (8 seizoenen) Kinderen 2023 7.2 2023-08-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?