Netflix Daily

Netflix Daily: Noors-Nederlandse regisseur maakt thriller, nieuwe vriend Camila Mendes

De Noors-Nederlandse regisseur Harald Zwart gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe thrillerserie. Het is de bedoeling dat het project nog in 2021 op de streamingdienst verschijnt. Daarnaast blijkt Camila Mendes (Veronica uit Riverdale) een nieuwe vriend te hebben.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Harald Zwart maakt nieuwe thrillerserie

Netflix is erin geslaagd om Harald Zwart aan het werk te zetten om met een nieuwe thrillerserie aan de slag te gaan. De Noors-Nederlandse regisseur werkt momenteel aan een nog titelloos project dat in 2021 op Netflix moet verschijnen. Eerder was hij al betrokken bij onder meer The Karate Kid en The Pink Panther 2. In de serie draait het om een broer en een zus. De broer is de eigenaar van een begrafenisbedrijf, maar dat loopt niet zo goed nu er weinig mensen overlijden. Als zijn zus overlijdt, maar na een paar uur weer wakker wordt met een onverklaarbare zucht naar bloed verandert de situatie.

Camila Mendes heeft een nieuwe vriend

Camila Mendes is opnieuw gelukkig in de liefde. Nadat ze in oktober 2019 de breuk met Charles Melton bekendmaakte, blijkt ze haar hart opnieuw verloren. Ze is gelukkig met Grayson Vaughan. Vaughan is werkzaam als fotograaf en was in het verleden werkzaam als model. De twee werden in februari dit jaar voor het eerst samen gespot.

Dit bericht bekijken op Instagram

that long distance kind of love ?

Een bericht gedeeld door camila mendes (@camimendes) op

Releasedatum Lucifer seizoen 5B verklapt? Opnames worden hervat!

De opnames van Lucifer worden deze maand hervat. Hierdoor is het goed mogelijk dat de uitspraken van Tom Ellis waarheid worden. Hij verklapte bijna tussen neus en lippen door wanneer het tweede deel van seizoen 5 verwacht mag worden.

Lees alles over Lucifer

‘Hoofdrol Jason Momoa in The Witcher prequel: Blood Origin’

Het heeft er alle schijn van dat Jason Momoa met Netflix in onderhandeling is om de hoofdrol te gaan spelen in de prequel van The Witcher. Blood Origin moet het verhaal gaan vertellen over de eerste witcher en daarvoor is Momoa in de running.

Lees alles over de prequel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

My Octopus Teacher Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?