Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum On My Block seizoen 4 bekend, nieuwe horrorfilm in aantocht

Netflix heeft de releasedatum van On My Block seizoen 4 bekendgemaakt. Daarnaast zijn ook de eerste foto’s verschenen van het slotseizoen van de serie. Ook blijkt de horrorfilm No One Gets Out Alive in aantocht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum On My Block seizoen 4 bekend

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van het vierde seizoen van On My Block. Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met de laatste tien afleveringen van de Netflix Original. Inmiddels zijn ook de eerste foto’s verschenen van het slotseizoen. Voor het vierde seizoen wordt wel een tijdsprong van twee jaar gemaakt. “Onze vrienden zijn hun eigen weg gegaan. Als een geheim ter sprake komt, blijkt al snel dat je niet kunt vluchten van het verleden.”

Nieuwe horrorfilm No One Gets Out Alive in aantocht

Netflix heeft een nieuwe horrorfilm aangekondigd. Vanaf 29 september kunnen we op de streamingdienst aan de slag met No One Gets Out Alive. De film draait om een wanhopige vrouw zonder papieren uit Mexico die vertrekt naar een vervallen pension in Cleveland. Dan beginnen de angstaanjagende kreten en griezelige visioenen.

Hoofdrolspeler Tiger King dood aangetroffen (53)

Dierenverzorger Erik Cowie is dood aangetroffen in een appartement in New York. Afgelopen jaar was Cowie één van de hoofdrolspelers in de Netflix documentaireserie Tiger King. Hij is 53 jaar oud geworden. TMZ heeft het nieuws naar buiten gebracht.

Lees alles over Tiger King

Paniek rond opnames Bridgerton: Lady Whistledown grijpt in

De opnames van het tweede seizoen van Bridgerton houden de Engelse kranten flink bezig. Al meerdere keren kwam de productie van het tweede seizoen stil te liggen vanwege positieve Covid-19 testen. Ook afgelopen zondag zou het weer raak zijn geweest en zouden de opnames tot en met dinsdag stil hebben gelegen. Nicola Caughlan, verantwoordelijk voor de rol van Penelope Featherington en Lady Whistledown, ontkent het laatste nieuws.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

On The Verge (1 seizoen) Komedie 2021 2021-09-07
De Octonauten gaan aan Wal (1 seizoen) Kinderen 2021 2021-09-07
Untold: Breaking Point Docu 2021 2021-09-07
Aura Horror 2018 2021-09-07
School of the Damned Horror 2019 2021-09-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?