Netflix Daily

Netflix Daily: Kardashian steunt Making a Murderer-Brendan, Rick and Morty trailer

Kim Kardashian steunt het gratieverzoek van Making a Murderer-Brendan Dassey. Daarnaast is de trailer van Rick and Morty seizoen 4 verschenen en werkt de regisseur van de tienerserie Baby aan een nieuwe horrorfilm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kim Kardashian steunt Making a Murderer-Brendan

Kim Kardashian steunt Making a Murderer Brendan Dassey. De bekende influencer deelde via Twitter een gratieverzoek dat Brendan Dassey heeft geschreven aan gouverneur Tony Evers. Hij hoopt met het verzoek een nieuwe kans te krijgen. Kim Kardashian hoopt dat de gouverneur de brief wil lezen.

Rick and Morty trailer verschenen

Seizoen 4 van Rick and Morty is eindelijk in aantocht. De serie ligt al twee jaar stil, maar daar komt binnenkort verandering in. In aanloop naar de release van de nieuwe afleveringen van seizoen 4 is nu de officiële trailer verschenen. Daarin krijgen we alvast een glimp van wat we mogen verwachten.

Baby-regisseur aan de slag met horrorfilm

Andrea De Sica, de Italiaanse regisseur die eerder aan de slag ging met tienerserie Baby, heeft een nieuwe klus te pakken. De regisseur gaat aan de slag met een horrorfilm gebaseerd op de bestseller Non Mi Uccidere. De film vertelt het verhaal over de negentienjarige Mirta die tegelijkertijd met haar vriendje Robin sterft aan een drugsoverdosis. Als ze opnieuw tot leven komt, komt ze er al snel achter dat ze mensen moet eten om in leven te blijven.

Startdatum Outlander seizoen 5 bekend; seizoen 4 ‘binnenkort’ op Netflix

Het wachten voor fans van Outlander lijkt bijna voorbij te zijn. Netflix heeft laten weten dat we binnenkort meer te horen krijgen over de releasedatum van het vierde seizoen op de streamingdienst. Ondertussen kennen we ook de startdatum van Outlander seizoen 5 op Ziggo.

Lees alles over Outlander

Nieuwe trailer Riverdale seizoen 4 verschenen

Het vierde seizoen van Riverdale is in aantocht op Netflix. Vanaf donderdag kunnen we wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen. In aanloop naar die nieuwe afleveringen is nu ook een tweede officiële trailer verschenen. Daarin zien we hoe Archie het verschrikkelijke nieuws krijgt over zijn vader.

Lees alles over Riverdale

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?