Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe uitvoering Alice in Wonderland, Hemsworth in The Sandman?

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe uitvoering van Alice in Wonderland. Het vervolg gaat zonder Johnny Depp zijn. Ondertussen speelt Liam Hemsworth mogelijk een rol in The Corinthian.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe uitvoering Alice in Wonderland naar Netflix

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe uitvoering van Alice in Wonderland. De nieuwe sprookjesfilm krijgt een totaal andere cast en wordt een compleet andere uitvoering. Zo keert Johnny Depp niet terug. De hoofdrol in Alice in Wonderland is voor Sabrina Carpenter en het wordt een musicalfilm.

Liam Hemsworth speelt mogelijk in The Sandman

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwe Netflix-serie The Sandman. Inmiddels zijn meerdere personen in beeld om rollen te vervullen. Zo werd Tom Sturridge al genoemd als Dream en lijken er nu twee acteurs kans te maken op de rol van The Corinthian. Het gaat om Liam Hemsworth (The Hunger Games) en Dacre Montgomery (Stranger Things).

Makers The Rain komen met nieuwe serie: Elves

Nu The Rain is afgerond gaan de makers van deze Deense serie niet stilzitten. Ze gaan namelijk opnieuw voor Netflix aan de slag met een nieuwe reeks: Elves. Hiervoor zijn onder meer Lila Nobel en Lukas Løkken vastgelegd.

Lees alles over Elves

De Familie Claus: Eerste Nederlandse Kerstfilm op Netflix

De Familie Claus zal in december de allereerste Nederlandse Kerstfilm worden op Netflix. Het is een Nederlands-Vlaamse co-productie en zorgt al voor een flink rijtje aan Kerstfilms voor dit najaar. Want eerder werden al The Christmas Chronicles 2, twee musical kerstfilms en Holidate aangekondigd door Netflix.

Lees alles over De Familie Claus

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Fifty Shades Darker Drama 2017 4.6
Hubie Halloween Komedie 2020
To The Lake (1 seizoen) Sci-Fi 2020 7.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?