Netflix Daily

Netflix Daily: Bridgerton-ster voorspelde flop, eerste beelden kerstfilm Love Hard

Phoebe Dynevor, de actrice achter Daphne Bridgerton, had nooit verwacht dat Bridgerton een hit zou worden. Dat vertelde ze bij Screen Rant. Ondertussen zijn ook de eerste beelden gelanceerd van Love Hard.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bridgerton-ster voorspelde flop

Phoebe Dynevor is voor Bridgerton verantwoordelijk voor de rol van Daphne Bridgerton. Toch had de actrice nooit verwacht dat de serie een succes zou worden. “Ik schreef letterlijk in mijn dagboek: de serie is uitgebracht, sommige mensen houden er wel van, en ik heb weer ruzie met mijn broer”, gaf Dynevor te kennen. Ze had het idee dat het ‘gewoon een ander project’ zou worden. “Ik denk niet dat iemand erom zou geven. We zaten allemaal in lockdown, thuis en niets veranderde. In het eerste seizoen zeiden mensen tegen mij: ‘je weet dat dit gigantisch kan worden’. Maar dat geloof je niet, tot het je overkomt.”

Eerste beelden kerstfilm Love Hard verschenen

Netflix heeft een nieuwe kerstfilm aangekondigd. De hoofdrol in de film is voor niemand minder dan Nina Dobrev. Love Hard komt op 5 november naar Netflix. In de film speelt zij Natalie, die het in Los Angeles maar niet lukt in de liefde. Alles verandert als ze verliefd wordt op Josh. Het probleem is echter dat hij aan de andere kant van Amerika woont. Natalie zet de stap en vertrekt naar New York, daar blijkt Josh niet te zijn wat Nina dacht.

Abonnementsprijzen Netflix per direct verhoogd

Netflix verhoogt per direct de abonnementsprijzen in Nederland en andere landen. Dit geldt voor twee van de drie abonnementsvormen die er beschikbaar zijn voor de streamingdienst. Het gaat om het Standaard en Premium abonnement.

Lees alles over abonnementsprijzen

Flanagan komt met vijfde horrorserie: The Fall of The House of Usher

Mike Flanagan gaat niet stilzitten. Na The Haunting of Hill House en The Haunting of Bly Manor kwam hij afgelopen maand met Midnight Mass. Deze derde horrorserie zal een spoedig vervolg krijgen met The Midnight Club en nu wordt er alweer gewerkt aan The Fall of the House of Usher.

Lees alles over de horrorserie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen) Drama 2021 7.4 2021-10-07
The Way of the Houseband (1 seizoen) Anime 2021 7.3 2021-10-07
Sexy Beasts (2 seizoenen) Reality 2021 2021-10-07
The Ingenuity of the Househusband (1 seizoen) Komedie 2021 6.6 2021-10-07
Baby Driver Actie 2017 7.6 2021-10-07
The Billion Dollar Code (1 seizoen) Bio 2021 2021-10-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?