Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix verdwijnt van sommige Samsung tv’s, nieuwe info Stranger Things

Netflix TV scherm

Netflix verdwijnt van een aantal Samsung tv’s. Daarnaast is er nieuwe informatie verschenen over Stranger Things seizoen 4 en wordt de verhaallijn van Star Trek: Discovery seizoen 3 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix-app verdwijnt van sommige Samsung tv’s

De Netflix-app gaat verdwijnen van sommige Samsung tv’s. Vanaf 1 december 2019 stopt de compatibiliteit van de streamingdienst op een aantal oudere Samsung-tv’s. Netflix heeft geen lijst naar buiten gebracht om welke Samsung tv’s het precies gaat. Mocht jouw tv getroffen worden, dan kun je Neflix wel blijven gebruiken via andere opties. Denk aan spelcomputers of een Chromecast.

Titel eerste nieuwe aflevering Stranger Things seizoen 4 bekend

De titel van de eerste nieuwe aflevering van Stranger Things seizoen 4 is bekend. De eerste aflevering gaat namelijk door het leven onder de naam Chapter One: The Hellfire Club. Dat werd duidelijk door een post op het Instagram-account van Stranger Things. Eerder werd al duidelijk dat gezocht wordt naar nieuwe castleden.

Anthony Rapp bespreekt verhaallijn Star Trek: Discovery seizoen 3

Anthony Rapp is te zien in het derde seizoen van Star Trek: Discovery als Paul Stamets. De acteur kijkt uit naar de nieuwe verhaallijn en gaf alvast wat prijs. “Kijk, je verliest alles wat je hebt, wat natuurlijk grote gevolgen gaat hebben voor ons allemaal. Dus dat is ook precies wat de schrijvers gaan verkennen. Ze kijken heel goed waar alle personages doorheen moeten en schuwen daar niet voor terug. Ze doen het ook niet heel casual, maar hoe het moet, met de nodige diepgang.”

Dit is waarom er geen The End of the F***ing World seizoen 3 komt

Het vervolg van The End of the F***ing World is opnieuw jubelend ontvangen. Het deels absurde en deels komische zwartgallen verhaal over twee Britse tieners is dan ook weer een succes, maar de kans lijkt nihil dat er een derde seizoen gaat komen. Dit laat de maakster weten.

Lees alles over The End of the F***ing World

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 45

Het wachten op Outlander duurde lang, voor veel fans van de serie bijna te lang. Deze week was het eindelijk raak en het vierde seizoen van Outlander zorgde er dan ook voor dat de serie met stip is binnengekomen op de eerste plaats. Het is niet de enige hoge nieuwe binnenkomer.

Lees alles over week 45

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E07) Docu 2019 7.9
Riverdale (3 seizoenen + S04E05) Drama 2019 7.4
The Flash (5 seizoenen + S06E05) Actie 2019 8.1
Sam & Cat (1 seizoen) Kinderen 2014 5.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren