Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden Riverdale seizoen 6, nieuwe Koreaanse serie Hellbound

De eerste beelden van Riverdale seizoen 6 is verschenen. De serie trapt af met een ‘5-episode event’ waarin een crossover tussen Sabrina en Riverdale plaatsvindt. Ook is de Koreaanse serie Hellbound in aantocht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden Riverdale seizoen 6 verschenen

De eerste beelden van Riverdale seizoen 6 zijn verschenen. De serie trapt af met een ‘5-episode event’. De trailer belooft nu al heel veel duistere, bovennatuurlijke gebeurtenissen. Ook laat de trailer een eerste ontmoeting zien tussen Cheryl Blossom en Sabrina. Dat betekent dat de crossover er eindelijk aankomt.

Nieuwe Koreaanse serie Hellbound in aantocht

De nieuwe Koreaanse serie Hellbound is in aantocht op Netflix. De serie verschijnt op 19 november op Netflix en de officiële trailer is inmiddels gelanceerd. De Koreaanse serie vertelt het verhaal van onaardse wezens die mensen op bloedige wijze verdoemen tot de hel. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van oktober

De stemmen zijn weer geteld en dat levert weer vijf winnaars op. De beste nieuwkomers op Netflix in oktober 2021 zijn door jullie gekozen. Dank voor het stemmen op bijvoorbeeld Maid, de beste nieuwe serie van oktober.

Lees alles over de beste titels

Top 50 beste Netflix documentaires

Documentaires op Netflix staat werkelijk waar bol van de docu’s, en die worden in de regel ook héél erg goed beoordeeld. Wij hebben de 50 (!) beste voor je op een rijtje gezet, die uitblinken in hun verscheidenheid. Van natuur tot true crime tot koken tot milieu, alles komt voorbij! De beste Netflix documentaires op een rij.

Lees alles over de top 50

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Costa! Komedie 2001 4.5 2021-11-07
De Grote Slijmfilm Avontuur 2020 5.0 2021-11-07
Arcane (3 afleveringen) Anime 2021 7.9 2021-11-07
Gooische Vrouwen Drama 2011 6.2 2021-11-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?