Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste glimp Stranger Things seizoen 5 en The Noel Diary

Het zal nog een hele tijd duren, tot hebben we de eerste kruimels gekregen van Stranger Things seizoen 5. En dat levert gelijk al theorieën op. Sneller is het zover dat de kerstman voor de deur staat, dus ook de volgende kerstfilm: The Noel Diary.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste aanzet Stranger Things seizoen 5: The Crawl

Het vijfde seizoen van Stranger Things moet het grote slotstuk worden van de nu toch al legendarische serie. De makers zijn volop bezig om de productie op te starten en de schrijvers zijn al aardig op schot. Zo hebben ze nu de eerste pagina gedeeld van aflevering 1. Daarbij is ook de titel bekendgemaakt: The Crawl. Dit werd op 6 november bekendgemaakt, de datum dat Will Byers in 1983 verdween. En het hele Stranger Things-avontuur begon.

The Noel Diary, een dagboek vol geheimen in een kerstjasje

De komende weken gaan we overladen worden met kerstfilms. Eén daarvan is The Noel Diary, die op 24 november het daglicht zal zien op Netflix. De trailer is nu alvast verschenen en daardoor weten we ook waar de film over zal gaan. Schrijver Jake Turnen keert terug naar huis met Kerstmis om de erfenis van zijn moeder te regelen. Daar treft hij een dagboek aan vol met geheimen over zijn eigen verleden. Rachel is hier ook in betrokken en de twee gaan samen op onderzoek uit.

Filmopnames met Millie Bobby Brown en Chris Pratt stilgelegd na overlijden

De opnames van The Electric State liggen voorlopig stil. Deze Netflix-film is momenteel in productie nabij Atlanta, Georgia. Er is dit weekend echter een crewlid om het leven gekomen. In de film van de gebroeders Russo spelen Millie Bobby Brown (Eleven uit Stranger Things en Enola Holmes) en Chris Pratt (Star-Lord in Guardians of the Galaxy) de hoofdrollen.

Lees alles over The Electric State

Verwijderalarm: The Town, Minecraft en gevangenisserie gaan verkassen

Het Netflix Verwijderalarm is deze week een vrij overzichtelijke lijst van films en series die het aanbod gaan verlaten. In totaal staan er dertien titels op de nominatie.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Deepa & Anoop (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-11-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?