Netflix Daily

Netflix Daily: Twee nieuwe seizoenen The Circle en The Railway Men

The Circle is nog lang niet uitgedraaid op Netflix, er komen meer seizoenen aan. Daarnaast is het waargebeurde The Railway Men aangekondigd.

The Circle krijgt nog zeker twee seizoenen

The Circle seizoen 5 is alweer bijna een jaar geleden, maar niet getreurd. Deze realityserie gaat verder op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een zesde én zevende seizoen aangekondigd. En deze twee zijn ook allebei al opgenomen. De verwachting is dat het zesde seizoen begin 2024 verschijnt. Opvallend is daarbij dat de opnames niet meer plaats hebben gevonden in het Engelse Manchester, maar in Atlanta, Georgia.

The Railway Men vertelt waargebeurd verhaal

Op 18 november verschijnt de vierdelige serie the Railway Men. Deze reeks vertelt het waargebeurde verhaal uit 1984, toen de grootste industriële ramp uit de geschiedenis plaats vond in de Indiase stad Bhopal. Werknemers van Indian Railways doen hun best om burgers in veiligheid te brengen en dit verhaal is te zien in de serie. De trailer is alvast verschenen.

Opening seizoen 5 op Stranger Things-Day onthuld

Stranger Things Day is ook dit jaar niet onopgemerkt voorbij gegaan. Fans van de serie zijn 6 november gaan omarmen als dé dag, want dit is namelijk de dag dat Will Byers werd vermist. Netflix heeft de dag ditmaal ingekleurd door nieuwe zaken van het vijfde seizoen te onthullen.

Lees alles over Stranger Things

De 20 populaire op Netflix: Ferry en Famke nemen het heft in handen

De macht van Lupin is voorbij, Ferry Bouman heeft zich gemeld aan het front en is de nieuwe nummer één in de lijst van de 20 Populaire op Netlfix. De lijst is zelden zo overhoop gegooid als deze week, met ook een Nederlands tintje bij de nummer twee.

Lees alles over De 20 Populaire

Het nieuwe aanbod van gisteren:

geen aanbod

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?