Netflix Daily

Netflix Daily: Heartbreak High krijgt reboot, Queen Latifah in Netflix thriller

Nadat Netflix eerder al zes seizoenen van Heartbreah High naar zijn streamingdienst haalde, blijkt Netflix nu ook bezig aan een reboot van de Australische tienerserie. Daarnaast speelt Queen Latifah een belangrijke rol in de nieuwe thriller End of the Road.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Heartbreak High krijgt reboot op Netflix

Netflix gaat aan de slag met een reboot van de populaire Australische tienerserie Heartbreak High. De streamingdienst lanceerde recent al de zes seizoenen van de serie en daar komt in 2022 een reboot bij. De opnames van de reboot staan gepland voor volgend jaar.

Queen Latifah in nieuwe Netflix thriller End of the Road

Queen Latifah gaat een rol spelen in de nieuwe Netflix-film End of the Road. Tegelijkertijd gaat ze ook aan de slag als uitvoerend producent. De thriller draait om Brenda die sindskort weduwe is. Ze rijdt haar familie door het land om een nieuw leven te beginnen nadat ze haar baan is kwijtgeraakt. Terwijl ze geïsoleerd zijn in de woestijn in New Mexico moet de familie leren terug te vechten als ze het doelwit worden van een mysterieuze moordenaar.

Makers Black Mirror komen met Death to 2020

De makers van Black Mirror komen met een verrassend nieuw project. Binnenkort zal Death To 2020 namelijk te zien zijn op Netflix. Een komedie event dat je nooit zal vergeten van het jaar dat je niet wil herinneren.

Lees alles over Death to 2020

Oudjaarsdag brengt slotstuk Chilling Adventures of Sabrina

Het einde van Chilling Adventures of Sabrina nadert en daarvoor heeft Netflix een bijpassende dag uitgekozen. Oudjaarsdag 2020 wordt namelijk de lanceringsdatum voor het vierde en tevens laatste deel van Sabrina. Er verschijnen nog eens acht afleveringen om het verhaal af te ronden. De trailer is begin december ook alvast gelanceerd.

Lees alles over Chilling Adventures of Sabrina

Het nieuwe aanbod van gisteren:

RuPaul’s Drag Race: All Stars (2 seizoenen) Reality 2020 8.5 2020-12-07
Room 2806: The Accusation (1 seizoen) Docu 2020 2020-12-07
De Familie Claus Familie 2020 2020-12-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?