Netflix Daily

Netflix Daily: Nederlanders in Stranger Things, eerste beelden Texas Chainsaw Massacre

De broers Rob en Ferdi Bolland zijn binnenkort te horen in de Netflix-serie Stranger Things. Hun liedje Rock me Amadeus is binnenkort namelijk te horen in Stranger Things. Ondertussen zijn ook de eerste beelden van Texas Chainsaw Massacre verschenen. De film komt in februari op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nederlanders in Stranger Things

De broers Rob en Ferdi Bolland hebben een bijzondere rol te pakken. De twee zijn binnenkort met hun liedje Rock me Amadeus te horen in de nieuwe Netflix-serie Stranger Things. Dat liet het duo weten aan De Telegraaf. “Stranger Things is een absolute topserie en een wereldwijde hit. We zijn oprecht blij hiermee”, aldus de broers.

Eerste beelden Texas Chainsaw Massacre verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld van Texas Chainsaw Massacre. De film komt op 18 februari 2022 naar Netflix. In het vervolg op The Texas Chain Saw Massacre uit 1974 keert Leatherface terug. We zien hoe hij terugkeert en achter een groep jongeren aan gaat nadat zij per ongeluk zijn schuilplaats in Texas betreden.

Manifest gaat nieuwe kalenderjaar openen op Netflix

Manifest komt dan eindelijk naar Netflix. De serie is door de streamingdienst gered van een vroegtijdig einde en er zal dan ook een vierde seizoen worden gemaakt. Daarop werd aangekondigd dat de huidige seizoenen snel naar Netflix zouden komen en daar is nu een aanzet toe gegeven.

Lees alles over Manifest

Slot La Casa de Papel laat kijkers beven: “Wát een ontknoping”

Het laatste deel van La Casa de Papel is op vrijdag toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In het weekend zijn de laatste afleveringen volop bekeken door Netflix-abonnees. Op Twitter is men laaiend enthousiast na de lancering van de laatste afleveringen van de Spaanse hitserie.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Centaurworld (2 seizoenen) Kinderen 2021 2021-12-07
De Familie Claus 2 Familie 2021 2021-12-07
Go, Dog, Go (2 seizoenen) Kinderen 2021 2021-12-07
Nicole Byer: BBW Stand-up 2021 2021-12-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?