Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe foto’s Vis a Vis: El Oasis, Uncut Gems komt naar Netflix

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de spin-off op Vis a Vis. Daar zijn nu nieuwe foto’s van verschenen. Ook is de trailer van Uncut Gems gelanceerd en zien we hoe anders You zou zijn zonder de voice-over van Penn Badgley.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe foto’s spin-off Vis a Vis gelanceerd

Vis a Vis groeide in 2019 uit tot een ware hit op Netflix. Razendsnel voegde de streamingdienst de vier seizoenen van de reeks toe aan zijn aanbod. Nu mogen we ons voorbereiden op een spin-off genaamd Vis a Vis: El Oasis, waarvan het nog niet bekend of is die ook beschikbaar komt op Netflix. Wel zijn er inmiddels nieuwe foto’s van de spin-off gelanceerd.

Trailer en releasedatum Uncut Gems

Netflix heeft de trailer van Uncut Gems gelanceerd. De film was vorig jaar al te zien in de bioscoop in de Verenigde Staten, maar komt op 31 januari ook naar de streamingdienst. De film is afkomstig van Josh en Benny Safdie en heeft een hoofdrol voor Adam Sandler als Howard Ratner. Zijn schulden stijgen en er zijn boze schuldeisers naar hem op zoek. De gladde juwelier uit New York riskeert alles om te overleven.

Zo zou You zijn zonder Penn Badgley als voice-over

Netflix lanceerde op tweede kerstdag het tweede seizoen van You. De serie is een groot succes, maar zit anders in elkaar dan veel andere reeksen. Zo is de voice-over van Penn Badgley uiterst belangrijk voor het verhaal. Uit onderstaande video blijkt wel hoe anders de serie zou zijn zonder de voice-over van Joe Goldberg.

Horror-fantasy serie Locke & Key komt eraan + trailer

De langverwachte serie Locke & Key komt op 7 februari eindelijk naar Netflix. Tien jaar is er gewerkt aan het project, gebaseerd op de horror-fantasy comicbooks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Joe Hill is niemand minder dan de zoon van Stephen King.

Lees alles over Locke & Key

Langverwachte derde seizoen Ozark in maart op Netflix

Na ruim anderhalf jaar wachten komt het derde seizoen van Ozark naar Netflix. In de zomer van 2018 verscheen de tweede reeks over de duistere praktijken van de Brydes in de Ozarks. Nu gaat het verhaal verder, al is er een sprong in de tijd gemaakt.

Lees alles over Ozark

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Cheer (1 seizoen) Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?