Netflix Daily

Netflix Daily: The Power of the Dog leidt Academy Awards nominaties, Netflix investeert in Duitse content

The Power of the Dog heeft goede zaken gedaan tijdens de Academy Awards. De film is liefst twaalf keer genomineerd en kreeg daarmee de meeste nominaties. Ondertussen wil Netflix zijn Duitstalige aanbod uitbreiden en heeft het alvast negentien nieuwe projecten aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Power of the Dog leidt Academy Awards nominaties

The Power of the Dog leidt de Oscarnominaties voor de 94ste Academy Awards. Twaalf keer werd de film genomineerd. Andere films met veel nominaties zijn Belfast, Dune, King Richard en West Side Story. The Power of the Dog is onder meer genomineerd in de categorie best picture en best director. Acteurs Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Pelmons en Kodi Smit-McPhee maken ook kans op een nominatie. De winnaars worden op 27 maart bekend.

Negentien Duitstalige projecten aangekondigd

Netflix gaat aan de slag met negentien Duitstalige projecten vanuit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De streamingdienst verdubbelt zijn investeringen in die regio tot 500 miljoen euro tussen 2021 en 2023. Daarvoor moeten onder meer negen series, vijf non-scripted titels en vijf films verschijnen. Een van de series wordt gebaseerd op het boek van Achtsam Morden, een ander draait om Romy Hausman’s Liebes Kind.

Ginny & Georgia seizoen 2 verwelkomt Georgia’s ex-man

De opnames van het tweede seizoen van Ginny & Georgia zijn inmiddels in volle gang. Een releasedatum voor het nieuwe seizoen is nog niet bekendgemaakt, alhoewel er inmiddels wel steeds meer bekend wordt over het nieuwe seizoen. Zo is duidelijk geworden dat we in het nieuwe seizoen kennismaken met een nieuw gezicht. Eentje waar fans even op hebben moeten wachten.

Lees alles over Ginny & Georgia

Verder Kijken Lijst op Netflix nu makkelijker op te schonen

Precies weten waar je gebleven bent op Netflix is handig en via de Verder Kijken Lijst kun je direct verder met een film of een serie. Maar zodra je besluit niet meer verder te gaan met een titel, blijft deze wel oneindig in je lijst staan. Dat kan nu eenvoudig worden opgelost door een update van Netflix.

Lees alles over de Verder Kijken Lijst

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (2 seizoenen + S03E03) Sci-Fi 2022 6.5 2022-02-08
Our Beloved Summer (14 afleveringen) Komedie 2022 8.8 2022-02-08
Child of Kamiari Month Anime 2021 5.2 2022-02-08
Love Is Blind: Japan (1 seizoen) Reality 2022 2022-02-08
Ms. Pat: Y’all Wanna Hear Something Crazy? Stand-up 2022 2022-02-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?