Netflix Daily

Netflix Daily: The Umbrella Academy 4 is onderweg en Hot Skull gecanceld

Het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy is in aantocht en de cast is volop aan het werk. Ondertussen blijkt afgelopen week de serie Hot Skull gecanceld te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vierde seizoen The Umbrella Academy in productie

Het vierde seizoen van The Umbrella Academy zal het dystopische verhaal gaan afronden. Wordt de wereld gered of gaat de familie helemaal uit elkaar vallen. De cast is in ieder geval weer verzameld en de productie van het slotseizoen is begonnen. Dit laat The Umbrella Academy zelf weten door middel van een groepsfoto met alle hoofdrolspelers.

Hot Skull na één seizoen gecanceld

De Turkse serie Hot Skull blijkt vorige week te zijn gecanceld. De Turkse serie vertelde het verhaal van een apocalyptische wereld, waarin een virus werd verspreid door middel van praten. Hoofdrolspeler Sevket Coruh (Anton Kadir Tarakci) heeft dit laten weten via social media. Op een vraag of er een tweede seizoen komt was hij heel duidelijk: nee. De Turkse nieuwssite Gazete Duvar wist het nieuws daarna te bevestigen.

Netflix-maatregelen tegen wachtwoord delen: zó werkt het

Dat Netflix de strijd aan zou gaan met mensen die het wachtwoord van hun account delen met anderen, was al veel langer bekend. Maar nu kunnen we er echt niet meer onderuit: de streamingdienst neemt maatregelen, die werken zoals hieronder beschreven!

Lees alles over de maatregelen

That ’90s Show verlengd voor extra lang tweede seizoen

De revival van That ’70s Show is een groot succes gebleken. De komedieserie is vervolgd als That ’90s Show, waarin de tijd twintig jaar vooruit gezegd. De oude bekenden kwamen langs en een nieuwe generatie bevolkt de kelder van Kitty en Red. Er is door Netflix nu een tweede seizoen aangekondigd.

Lees alles over That ’90s Show

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Exchange (1 seizoen) Drama 2023 2023-02-08
Bill Russell: Legend (1 seizoen) Docu 2023 2023-02-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?