Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix wil Graham Norton talkshow, première Brief voor de Koning afgelast

Netflix hoopt Graham Norton te strikken voor een eigen talkshow op de streamingdienst. Daarnaast heeft het coronavirus inmiddels ook gevolgen voor Netflix, want de première van Brief voor de Koning is afgelast.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix probeert Graham Norton te strikken

Als het aan Netflix ligt, dan maakt Graham Norton binnenkort een talkshow voor de streamingdienst. Netflix strikte Norton eerder al voor een komediespecial, maar hoopt op meer. Dit jaar heeft Norton echter nog een contract bij de BBC en ook zodra die verlopen is, is het nog maar de vraag of hij wil verhuizen naar Netflix. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Première Brief voor de Koning afgelast

De première van de nieuwe Netflix Original Brief voor de Koning in de Pathé in Amsterdam gaat niet door. Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus is ervoor gekozen om de première op 16 maart af te blazen. “Voor Netflix is de gezondheid van medewerkers, cast en crew topprioriteit. En met een première van dit formaat met internationale gasten spreekt het voor zich dat Netflix geen enkel risico wil nemen.”

AJ and the Queen met RuPaul na één seizoen gecanceld

Voor AJ And the Queen is het na één seizoen al voorbij. De serie ontwikkeld door RuPaul, die zelf ook de hoofdrol vertolkte, verscheen op 10 januari op Netflix. Een kleine twee maanden later is de stekker eruit getrokken.

Lees alles over AJ and the Queen

Bizarre Spaanse thriller The Platform (El Hoyo) komt op Netflix

The Platform is vanaf 20 maart te zien op Netflix. De Spaanse thriller gaat ook door het leven onder de originele naam El Hoyo. De trailer is angstaanjagend, waarbij overleven een hele nieuwe betekenis krijgt.

Lees alles over El Hoyo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Memento Thriller 2000 8.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?