Netflix Daily

Netflix Daily: Seizoen 2 voor Zac Efron, rol Hillary Clinton in American Crime Story vergeven

Down to Earth with Zac Efron krijgt een tweede seizoen op Netflix. Het eerste seizoen van de serie werd een groot succes bij de streamingdienst en inmiddels is duidelijk dat de serie terugkeert voor een vervolg. Ondertussen is ook duidelijk wie de rol vertolkt van Hillary Clinton in American Crime Story.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede seizoen voor Down to Earth with Zac Efron

Down to Earth with Zac Efron werd in 2020 gelanceerd op Netflix. De serie groeide al gauw uit tot een groot succes en er is nu dan ook goed nieuws. Er gaat een tweede seizoen komen van de serie en de productie daarvan is inmiddels gestart in Australië. Het tweede seizoen wordt ergens in 2022 op Netflix verwacht. In het nieuwe seizoen reist Zac Efron rond in Australië. Samen met wellnessexpert Darin Olien gaat hij de wereld rond, op zoek naar gezonde, duurzame manieren van leven.

Rol Hillary Clinton in American Crime Story vergeven

De rol van Hillary Clinton in het nieuwe seizoen van American Crime Story is vergeven. Het derde seizoen vertelt het verhaal van de affaire van Clinton en Lewinsky. Het is actrice Edie Falco, bekend van haar rol in The Sopranos, die de rol van Clinton gaat vertolken. Het is overigens niet het eerste castlid dat bekend is gemaakt voor het derde seizoen van American Crime Story. Eerder werden ook al Clive Owen als Bill Clinton aangekondigd en Beanie Feldstein als Monica Lewinsky. Sarah Paulson speelt Linda Tripp en daarnaast zijn er rollen voor Margo Martindale, Billy Eichner en Betty Gilpin.

Queen of the South stopt; seizoen 5 korter slotstuk

Queen of the South komt tot een einde. De serie is in afwachten op het vijfde seizoen, dit blijkt nu het allerlaatste seizoen te worden. USA Network heeft dit bekendgemaakt bij de presentatie van het vijfde seizoen, deze gaat namelijk volgende maand van start in de Verenigde Staten.

Lees alles over Queen of the South

Tribes of Europa werkt aan vervolg: “Kan 8 of 9 seizoenen krijgen”

Netflix bracht op 19 februari 2021 het eerste seizoen van Tribes of Europa uit. Of er nog een tweede seizoen volgt, is afhankelijk van de keuze van Netflix. Showrunner Philip Kock blijkt al wel te werken aan een vervolg en blijkt zelfs ideeën te hebben voor nog veel meer seizoenen. Het is echter wachten tot Netflix groen licht geeft om een seizoen 2 te lanceren.

Lees alles over Tribes of Europa

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Dean Komedie 2016 6.3 2021-03-08
Bombay Begums (1 seizoen) Drama 2021 2021-03-08
Despicable Me 3 Familie 2017 6.3 2021-03-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?