Netflix Daily

Netflix Daily: Deense koningin gaf idee voor nieuwe Netflix-film, Wolff haat Drive to Survive

Regisseur Peter Flinth blijkt het idee voor Against the Ice gekregen te hebben van de Deense koningin Margrethe. Zij hadden het er al heel wat jaren geleden over. Ondertussen heeft Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, zich ook uitgelaten over het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Deense koningin gaf idee voor nieuwe Netflix-film

De Deense koningin Margrethe bleek regisseur Peter Flinth het idee gegeven te hebben voor een nieuwe Netflix-film. Zij was de reden waarom hij op het idee kwam van Against the Ice. Dat ontstond al jaren geleden. Zo verzorgde zij in de kostuums en scenografie bij De Vilde Svaner in 2009. Toentertijd vroeg zij aan Flinth of hij het boek Two Against the Ice van Ejnar Mikkelsen al eens had gelezen.

“Dat had ik niet niet, waarop ze zei dat het een aanrader was en dat het een uitstekende film zou kunnen worden. En ik moet zeggen dat ze gelijk had”, vertelde Flinth. Against the Ice is sinds kort te bekijken op Netflix.

Toto Wolff haat Formula 1: Drive to Survive

Op 11 maart verschijnt er een nieuw seizoen van Formula 1: Drive to Survive op Netflix. Mercedes-teambaas Toto Wolff blijkt geen fan van de serie. Bij het nieuwe seizoen haakte hij al na twee afleveringen af. “Ik heb aflevering een en twee gezien, en ik haat het”, verklapte hij tegenover Independent Ierland. Zijn uitleg daarvoor: “Nu zijn we deelnemers, daar zijn we gaandeweg ingegroeid. Ik wil eigenlijk geen camera’s op mij gericht hebben. Het hoort echter bij mijn werk en ik moet het hebben over auto’s en de businesskant van de F1.”

Russian Doll seizoen 2 na ruim drie jaar eindelijk op komst

Natasha Lyonne gaat eindelijk weer in de huid kruipen van Nadia. De serie Russian Doll wist begin 2019 hoge ogen te gooien en werd ook genomineerd voor heel wat serieprijzen. Een tweede seizoen werd besteld, maar liet door de pandemie extreem lang op zich wachten. Nu is het zover.

Lees alles over Russian Doll

Verwijderalarm: Lord of the Rings vertrekt, Nijntje gered

Het Netflix Verwijderalarm bevat deze week 27 films en series. Daarbij ontbreken er ook een viertal titels die de afgelopen weken wel op de lijst stonden. Deze licenties zijn verlengd!

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chip en Pieper (3 seizoenen) Kinderen 2019 2022-03-08
Snowpiercer (2 seizoenen + S03E07) Sci-Fi 2022 6.5 2022-03-08
Guida Astrologica Per Cuori Infranti Romance 2022 7.0 2022-03-08
Unfriended: Dark Web Horror 2018 6.0 2022-03-08
Bo we mnie jest seks Drama 2021 6.2 2022-03-08
Last One Standing (1 seizoen) Crime 2022 2022-03-08
Taylor Tomlinson: Look at You Stand-up 2022 2022-03-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?