Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe animatieserie aangekondigd, Ajax-documentaire op komst?

Lewis Hamilton heeft zich uitgesproken over de Formule 1-documentaire Drive to Survive van Netflix. Daarnaast komt er in de toekomst mogelijk een documentaire over Ajax op Netflix, is er een nieuwe animatieserie voor volwassenen aangekondigd en heeft Joanna Kulig een rol in een nieuwe Netflix-serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Hamilton over Formule 1-documentaire

Lewis Hamilton heeft zich uitgesproken over de Formule 1-documentaire van Netflix. De coureur is positief over Drive to Survive. “Ik heb er verschillende verhalen over gehoord. De meerderheid was positief. Dus zoals ik het nu zie, is het goed voor de sport. Mensen die niet begrijpen waarom je naar Formule 1 kijkt, hebben het gezien op Netflix. Dat is goed, denk ik.”

Mogelijk docu over Ajax onderweg naar Netflix

In navolging van de Formule 1-documentaire, mogen we in de toekomst mogelijk ook een documentaire over Ajax verwachten. “Via sociale media kunnen wij onze warme kant laten zien vertelde Daan Germans, de hoofdredacteur van Ajax Media aan KRO-NCRV. Momenteel verschijnen al meerdere documentaires per jaar over Ajax op FOX Sports. In de toekomst kunnen we mogelijk ook een Netflix-documentaire verwachten.

Nieuwe animatieserie voor volwassenen in aantocht

Netflix heeft een nieuwe animatie-serie besteld voor volwassenen. Volgens Variety gaat het om Q-Force, waarin een knappe geheime agent en zijn team van LGBTQ-superspionnen worden gevolgd die zichzelf moeten bewijzen. De serie is afkomstig van Mike Schur en Gabe Liedman.

Joanna Kulig in Netflix-serie The Eddy

Joanna Kulig heeft een rol te pakken in de Netflix-serie The Eddy. De actrice was recent nog te zien in de met een Oscar genomineerde drama-film Cold War en staat nu alweer voor haar volgende project. The Eddy is een muzikale drama-serie. De serie speelt zich af in Parijs en richt zich op een club, zijn eigenaar, de huisband en de chaotische stad die hun omgeeft. De opnames van de serie starten later dit jaar.

Beyoncé met Homing in april op Netflix

Netflix heeft de releasedatum van de documentaire van Beyoncé bekendgemaakt. Op 17 april wordt Homecoming toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De documentaire gaat over het Coachella festival waar ze in 2018 als eerste vrouwelijke headliner met een donkere huidskleur optrad.

Lees alles over Homecoming

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Spider-man: Homecoming Actie 2017 7.5

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?