Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix start wekelijkse liveshow, trailer La Casa de las Flores

Netflix start via Instagram een nieuwe wekelijkse liveshow waarin gesproken wordt over mentale gezondheid in tijde van de coronacrisis. Daarnaast is de officiële trailer van La Casa de las Flores gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix begint wekelijkse liveshow over mentale gezondheid

Netflix heeft de hulp van een aantal van zijn sterren gevraagd voor een nieuwe wekelijkse liveshow. Op Instagram kunnen gebruikers gesprekken volgens met onder meer Lana Condor (To All The Boys I’ve Loved Before), Caleb McLaughlin (Stranger Things) en Alisha Boe (13 Reasons Why). Ze bespreken samen de gevolgen van de coronacrisis op de mentale gezondheid. Daarvoor gaan ze ook het gesprek aan met experts.

Trailer La Casa de las Flores verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van La Casa de las Flores. Vanaf 23 april kunnen we op de streamingdienst aan de slag met alweer het derde seizoen van de reeks. Dat wordt ook meteen het laatste seizoen van de Mexicaanse dramakomedieserie. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Releasedatum nieuwe komedieserie Space Force bekend

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vanaf vrijdag 29 mei kunnen we op de streamingdienst aan de slag met de serie die afkomstig is van de makers van The Office.

Lees alles over Space Force

Forse uitbreiding ouderlijk toezicht op Netflix

De mogelijkheden voor ouders om het toezicht van hun kinderen op Netflix worden flink uitgebreid. Tot op heden beperkte het kinderaccount zich tot een filtering van het aanbod voor volwassenen. Daar is nu verandering in gekomen.

Lees alles over het ouderlijk toezicht

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Secret Life of Pets Avontuur 2019 6.5 2020-04-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?