Bridgerton Netflix Daily

Netflix Daily: Gigantisch bedrag geboden om Simon Basset te behouden voor Bridgerton

Regé-Jean Page, bekend van zijn rol als Simon Basset in Bridgerton, kreeg een gigantisch bedrag aangeboden om ook terug te keren voor seizoen 2. Daarnaast heeft Netflix de officiële trailer gelanceerd van The Woman in the Window.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bood Regé-Jean Page gigantisch bedrag voor Bridgerton seizoen 2

Netflix is er niet in geslaagd om Regé-Jean Page te behouden voor het tweede seizoen van Bridgerton. Dat terwijl de streamingdienst flink wat geld bood als hij zou terugkeren als Simon Bassett in seizoen 2 van de reeks. Volgens de Hollywood Reporter kon Page een bedrag van 50.000 euro per aflevering bijschrijven. Dat terwijl zijn rol in seizoen 2 al uiterst klein zou zijn, omdat het in seizoen 2 draait om de zoektocht van Anthony Bridgerton. Page weigerde het aanbod echter om zich te kunnen richten op een filmcarrière.

Officiële trailer The Woman in the Window verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van The Woman in the Window. In de film draait het om Anna Fox (Amy Adams) die zich het veiligst voelt als ze de wereld bekijkt door haar raam. Totdat de familie Russell in het huis tegenover haar komt wonen en ze iets onvoorstelbaars ziet. Maar de vraag is: wat is er echt gebeurd?

The Innocent (El Inocente) vierde Harlan Coben-serie op Netflix

El Inocente (The Innocent) is de vierde serie op Netflix gebaseerd op de boeken van Harlan Coben. Wat begon met Safe is inmiddels een flinke lijst aan het worden. De makers van Safe hebben inmiddels The Stranger gemaakt en werken aan Stay Close. The Woods heeft een Poolse versie gekregen en nu is er The Innocent van Spaanse bodem.

Lees alles over The Innocent

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 14

Van eigen bodem en gelijk naar de eerste plaats in de lijst met de meest populaire titels op Netflix. Het is Just Say Yes gelukt! En niet alleen in Nederland, de romcom blijkt namelijk in veel meer landen een grote hit te zijn.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Flash (6 seizoenen + S07E06) Actie 2021 8.1 2021-04-08
Supergirl (5 seizoenen + S06E02) Actie 2021 6.4 2021-04-08
What Men Want Komedie 2019 5.3 2021-04-08
The Way of the Houseband (1 seizoen) Anime 2021 2021-04-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?