Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Witcher afgerond, nieuwe dramaserie aangekondigd

Hoofdrol in The Eddy vergeven, opnames The Witcher afgerond en hoofdrolspeler in nieuwe dramaserie Away bekend. Daarnaast kennen we de releasemaand van Mindhunter seizoen 2 en krijgt Jane the Virgin toch geen spin-off.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Stenberg pakt hoofdrol in The Eddy

Amandla Stenberg heeft een rol te pakken in musical drama-serie The Eddy. In de achtdelige serie vertolkt ze de rol van Julie, de dochter van Elliott (Andre Holland) die plots opduikt in Parijs en hem dwingt om zijn verleden onder ogen te komen.

Opnames The Witcher afgerond

De opnames van de serie die Netflix maakt over The Witcher is afgerond. De serie wordt in de herfst toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor de opnames van de serie werd onder meer afgereisd naar Spanje, Hongarije en Polen.

Swank in tiendelige dramaserie Away

Hillary Swank heeft een hoofdrol en gaat als uitvoerend producent aan de slag in Away. Away is een tiendelige dramaserie waarin een astronaut haar familie verlaat om een internationale ruimte team te kunnen leiden die een verraderlijke missie beginnen. Jessica Goldberg is de showrunner.

Mindhunter seizoen 2 in augustus op Netflix

Het tweede seizoen van Mindhunter is onderweg naar Netflix. Producer Charlize Theron heeft zich versproken en liet weten dat het tweede seizoen van Mindhunter in de zomer wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Een exacte datum is nog niet bekend.

Lees meer over Mindhunter

Spin-off Jane the Virgin van de baan

Fans hoeven niet te rekenen op een spin-off van Jane the Virgin. The CW had een pilot besteld gebaseerd op de boeken van Jane Villanueva, maar is niet overtuigd geraakt van de pilot-aflevering. Vooralsnog heeft het netwerk dan ook geen spin-off besteld.

Lees meer over Jane the Virgin spin-off

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Lucifer (4 seizoenen) Drama 2017 8.3
De Emoji Film Komedie 2017 3.2

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van woensdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?