Netflix Daily

Netflix Daily: The Flash acteur ontslagen, Gervais begonnen aan After Life seizoen 3

Hartley Sawyer gaan we niet terugzien in The Flash. De acteur is ontslagen nadat afgelopen week een aantal oude Tweets van hem opdoken. Daarnaast is duidelijk geworden dat Ricky Gervais een begin heeft gemaakt aan het script van het derde seizoen van After Life.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Flash-acteur ontslagen na omstreden Tweets

Hartley Sawyer is niet langer te zien in The Flash. De acteur is ontslagen nadat afgelopen week een aantal oude Twitter-berichten opdoken waarin hij racistische en homofobe uitlatingen deed. Alhoewel het account is verwijderd, kwamen de berichten toch boven water. Via Instagram biedt Sawyer, die Ralph Dibny speelde, zijn excuses aan. “Mijn woorden waren, hoewel grappig bedoeld, kwetsend en onaanvaardbaar.”

Ricky Gervais werkt aan script voor After Life seizoen 3

Nadat eerder al bekend werd dat After Life voorzien gaat worden van een derde seizoen, is nu ook duidelijk geworden dat Ricky Gervais begonnen is aan het script voor dat seizoen. Dat liet Ashley Jansen, de vertolker van zuster Emma, weten aan The One Show. “Ik denk dat Ricky al een paar woorden in zijn computer heeft staan, of zijn pen, of wat hij ook gebruikt.” Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekend.

Dit is waarom Fuller House één seizoen te vroeg gestopt is

Fuller House is na vijf seizoenen tot een einde gekomen. Het slotseizoen werd ruim een jaar geleden al aangekondigd als het laatste seizoen en met 75 afleveringen heeft de spin-off van Full House een lange rit erop zitten. Toch had Fuller House eigenlijk zes seizoenen moeten duren.

Lees alles over Fuller House

Deze 4 dingen wist je nog niet over Sweet Magnolias

Met Sweet Magnolias heeft Netflix een nieuwe romantische dramaserie te pakken. De serie is een groot succes op de streamingdienst en staat al wekenlang in de top 10. Daarnaast heeft de reeks met een 7,4 ook een nette score te pakken op IMDb. In dit artikel vind je vier weetjes over de serie die je mogelijk nog niet wist.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (S01E04) Sci-Fi 2020 6.5
Bridget Jones’s Baby Komedie 2016 6.5
Trolls Familie 2016 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?