Netflix Daily

Netflix Daily: Foto’s slotseizoen La Casa de Papel verschenen, Another Life seizoen 2 onderweg

Netflix heeft nieuwe foto’s gedeeld van het slotseizoen van La Casa de Papel. De laatste afleveringen komen later dit jaar naar de streamingdienst. Ondertussen is Another Life seizoen 2 onderweg naar Netflix en zijn er bloopers gelanceerd van Sweet Tooth.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Foto’s slotseizoen La Casa de Papel verschenen

Het slotseizoen van La Casa de Papel is in aantocht op Netflix. Vanaf 3 september kunnen we aan de slag met het eerste deel en op 3 december verschijnt het slotstuk. Om fans alvast warm te krijgen voor de nieuwe afleveringen, heeft Netflix nieuwe foto’s gedropt. Daarop zien we onder meer Rio.

Another Life seizoen 2 onderweg naar Netflix

Goed nieuws voor de fans van Another Life. De serie keert binnenkort namelijk terug voor een tweede seizoen. Al in de herfst zou het raak zijn voor Another Life seizoen 2 en tijdens Geeked Week heeft Netflix alvast de eerste beelden gelanceerd. Hieronder bekijk je de nieuwe beelden.

Bloopers nieuwe Netflix-serie Sweet Tooth verschenen

Netflix lanceerde recent het eerste seizoen van Sweet Tooth. Ook voor die serie was tijd tijdens Geeked Week. Netflix heeft het evenement gebruikt om een aantal bloopers te delen die plaatsvonden bij de opnames van seizoen 1. Je bekijkt ze in onderstaande video.

Locke & Key keert in oktober terug voor tweede seizoen

Locke & Key zal dit najaar weer te zien zijn op Netflix. De bovennatuurlijke serie werd ruim een jaar geleden gelanceerd op Netflix en het duurde niet lang voor er een vervolg werd besteld. En daar bleef het niet bij, want er wordt ook gelijk een derde seizoen gemaakt.

Lees alles over Locke & Key

The A List maakt in juni langverwachte rentree: Seizoen 2

Het tweede seizoen van The A List komt eindelijk naar Netflix. De oorspronkelijke BBC-serie is door de streamingdienst opgepakt voor een tweede seizoen. Drie jaar na de lancering is het dan nu eindelijk raak met een vervolg.

Lees alles over The A List

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?