Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe beelden Warrior Nun, geanimeerde Ghostbusters serie naar Netflix

De eerste beelden van het tweede seizoen van Warrior Nun zijn verschenen. In de winter komt het tweede seizoen van de serie naar Netflix. Ondertussen is ook duidelijk geworden dat er een geanimeerde Ghostbusters serie naar Netflix komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe beelden Warrior Nun seizoen 2 verschenen

Goed nieuws voor de fans van Warrior Nun. Het tweede seizoen is in aantocht en om dat te vieren werd tijdens Geeked Week een video gelanceerd waarin we alvast een glimp te zien krijgen van het nieuwe seizoen. De serie draait om een weesmeisje dat in een lijkenhuis ontwaakt. Ze ontdekt dat ze superkrachten heeft als uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen. In de winter komt seizoen 2 van Warrior Nun op Netflix.

Geanimeerde Ghostbusters serie in de maak

Er komt een nieuwe Ghostbusters serie naar Netflix. Deadline heeft bekendgemaakt dat er een geanimeerde serie van Ghostbusters in de maak is. Details over het verhaal zijn nog niet bekendgemaakt. Het project werd aangekondigd tijdens de derde dag van Geeked Week.

Eerste beelden slotseizoen Manifest gedeeld

Waar we op Netflix nog aan het wachten zijn op het derde seizoen van Manifest, heeft de streamingdienst al wel de eerste beelden vrijgegeven van het slotseizoen. Het vierde seizoen is een extra lang seizoen en bestaat uit twee delen. Het eerste deel is inmiddels opgenomen en zo krijgen we dan ook de eerste beelden.

Lees alles over Manifest

The Midnight Club, serie van maker The Haunting of Hill House, krijgt eerste beelden

The Midnight Club wordt de vierde serie van Mike Flanagan op Netflix. De productie is inmiddels achter de rug en dit in oktober kunnen we het gehele verhaal gaan bekijken. Nu heeft Netflix alvast de eerste beelden getoond van de horrorserie.

Lees alles over The Midnight Club

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Hustle Komedie 2022 2022-06-08
Skruk (1 seizoen) Romance 2022 2022-06-08
Gladbeck: Das Geiseldrama Docu 2022 2022-06-08
Keep Sweet: Pray and Obey (1 seizoen) Docu 2022 2022-06-08
The World’s Most Dangerous Borders Docu 2020 2022-06-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?