Netflix Daily

Netflix Daily: ChatGPT schreef aflevering Black Mirror en Rebel Moon krijgt twee versies

Black Mirror komt er weer aan en bijna was er wel een heel bijzondere aflevering gemaakt. Namelijk door ChatGPT. Rebel Moon krijgt twee versies, namelijk een familie en een volwassen versie.

ChatGPT schreef aflevering Black Mirror: géén succes

Black Mirror gaat in op alle technische ontwikkelingen en daar kan artificiële intelligentie niet bij ontbreken. Het zorgde ervoor dat de bedenker van de serie ChatGPT aan het werk zette. Charlie Brooker liet deze technisch een script schrijven voor een aflevering van Black Mirror. “De robot kwam met iets dat op het eerste gezicht plausibel leek, maar het blijkt uiteindelijk echt waardeloos. Het enige wat hij heeft gedaan is alle samenvattingen van Black Mirror-afleveringen op zoeken en ze als het ware door elkaar husselen. Er zat geen enkele originele gedachte achter.” Op 15 juni komt het nieuwe seizoen van Black Mirror met deze 5 verrassende verhalen.

Rebel Moon krijgt twee verschillende versies

Zack Snyder werkt maar wat graag aan al zijn films en maakt er verschillende versies van. Zo ook bij Rebel Moon. De film zal op 22 december het levenslicht zien op Netflix en dan gelijk in twee verschillende versies. Er komt namelijk een familie vriendelijke versie en een versie die alleen geschikt is voor volwassenen. “Zodat iedereen kan kijken én genieten van de film.”

Bridgerton-ster scoort grote nieuwe rol

Simone Ashley heeft een grote nieuwe rol te pakken. Nadat ze de hoofdrol pakte in het tweede seizoen van Bridgerton toen haar karakter Kate Sharma trouwde met Anthony Bridgerton, werd al snel duidelijk dat ze ook te zien zou zijn in het derde seizoen. Nu blijkt dat ze in de toekomst ook in een andere serie te zien is.

Lees alles over Bridgerton

Bling Empire-ster onverwacht overleden op 62-jarige leeftijd

Anna Shay is onverwachts overleden. Eén van de hoofdrolspeelsters van Bling Empire is maandag gestorven aan een beroerte, zo heeft haar familie in een verklaring naar buiten gebracht. Anna Shay werd slechts 62 jaar oud.

Lees alles over Bling Empire

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E11) Drama 2023 7.4 2023-06-08
Never Have I Ever (4 seizoenen) Komedie 2023 7.9 2023-06-08
The Good Bad Mother (1 seizoen) Drama 2023 8.3 2023-06-08
Tour de France: Au Coeur du Peloton Docu 2023 2023-06-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?