Netflix Daily

Netflix Daily: Info over Dark seizoen 3, trailer Queer Eye seizoen 4

Dark is binnenkort toe aan zijn laatste seizoen op Netflix. In aanloop naar dat laatste seizoen is al het één en ander bekend geworden. Ook is er een handige chrome-extensie verschenen voor mensen die graag Netflix kijken tijdens het werken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Meer details bekend over slotseizoen Dark

Dark komt na drie seizoenen ten einde op Netflix. Nu al twee seizoenen van de reeks op Netflix staan is er meer bekend geworden over het slot. Zo gaan de opnames voor de laatste acht afleveringen in december van start in Berlijn. Barbara Nusse, Hans Diehl, Jakob Diehl, Nina Kronjager, Sammy Scheuritzel en Axel Werner zijn de nieuwkomers in de cast. Het laatste seizoen van Dark biedt antwoorden op alle vragen van de kijkers.

Nieuwe Chrome-extensie om Netflix te kijken op je werk

Er is een nieuwe Chrome-extensie verschenen om voortaan ongestoord Netflix te kunnen kijken op je werk. De extensie heet Netflix Hangouts en zorgt ervoor dat het lijkt alsof je in een videogesprek zit met vier anderen. Ondertussen wordt rechts onderin echter gewoon een van je favoriete films of series afgespeeld.

Trailer Queer Eye seizoen 4

Netflix heeft de trailer van het nieuwe seizoen van Queer Eye naar buiten gebracht. Seizoen 4 van de reeks verschijnt op 19 juli op Netflix en tot die tijd kunnen we alvast aan de slag met een gloednieuwe trailer. Voor seizoen 4 is de Fab Five teruggekeerd naar Kansas City.

De soundtrack en muziek uit Stranger Things 3 op een rij

Het derde seizoen van Stranger Things is sinds afgelopen donderdag eindelijk te bekijken op Netflix. In seizoen 3 komen ook weer aardig wat muzieknummers voor uit de jaren ’80. Die liedjes zijn op een rijtje gezet in onder meer een Spotify-playlist.

Lees alles over Stranger Things seizoen 3

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Chief of Staff (S01E06) Drama 2019 8.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?