Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum interactieve film Kimmy Schmidt, Belgische serie Grond aangekondigd

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van de interactieve film Unbreakable Kimmy Schmidt. De film was eerder al te bekijken in andere landen en komt nu ook spoedig naar Nederland. Daarnaast is er een nieuwe Belgische serie aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum interactieve film Kimmy Schmidt bekendgemaakt

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe interactieve film van Unbreakable Kimmy Schmidt bekendgemaakt. De komediefilm was eerder al in Amerika te bekijken, maar de release in Nederland liet op zich wachten. Dat had alles te maken met het feit dat de stemacteurs niet konden werken vanwege de coronacrisis. Vanaf 5 augustus komt de interactieve film alsnog naar Nederland.

Netflix kondigt Belgische serie Grond aan

Netflix heeft ene nieuwe Belgische serie aangekondigd. Onder de naam Grond gaan Adil El Arbi en Bilall Fallah, bekend van Bad Boys For Life, aan de slag met een nieuwe reeks. Daarin volgen we de jonge Ishmael ‘Smile’ Boulasmoum die een repatriëringsbedrijf voor begrafenissen in het buitenland van zijn vader heeft geërfd. Hij komt met een oplossing waarbij overledenen niet per se teruggebracht hoeven te worden naar hun vaderland. In plaats daarvan halen ze grond naar hier, maar dat brengt veel teweeg.. Seizoen 1 telt acht afleveringen.

Trailer The Umbrella Academy seizoen 2

The Umbrella Academy staat voor het tweede hoofdstuk. Deze zomer komen de bijzondere superhelden terug om de wereld te redden, waarbij ze terug in de tijd gaan. Het eindpunt is namelijk al bereikt, maar de antwoorden om het op te lossen hebben ze allerminst.

Lees alles over The Umbrella Academy

The Last Kingdom nu officieel verlengd met vijfde seizoen

The Last Kingdom is officieel verlengd voor een vijfde seizoen. De afgelopen periode waren er al geruchten over een verlenging, waarbij de showrunner zich leek te verspreken. Nu hebben de acteurs door middel van een filmpje het nieuws bevestigd.

Lees alles over The Last Kingdom

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado Docu 2020 7.7
Stateless (1 seizoen) Drama 2020 7.0
Jim Jefferies: Intolerant Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?