Netflix Daily

Netflix Daily: Makers Game of Thrones naar Netflix, eerste beelden The Politician

De makers van Game of Thrones gaan exclusief aan de slag voor Netflix. Daarnaast zijn de eerste beelden verschenen van The Politician. Tevens is de cast bekend voor een nieuwe serie van de makers van The Crown.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Game of Thrones-makers aan de slag voor Netflix

Netflix is erin geslaagd om de makers van Game of Thrones binnen te halen. De streamingdienst nam het op tegen onder meer Disney, Amazon en HBO, maar trok uiteindelijk aan het langste eind. Naar verluidt gaat er 200 miljoen dollar gemoeid met de deal om David Benioff en D.B. Weiss voor meerdere jaren vast te leggen.

Eerste beelden The Politician verschenen

Netflix heeft de eerste foto’s van The Politician naar buiten gebracht. De serie is afkomstig van onder meer Ryan Murphy en vertelt het verhaal van een jonge man die droomt om ooit president te zijn. Hoofdrollen zijn er voor onder meer Ben Platt, Jessica Lange, Zoey Deutch en Gwyneth Paltrow.

Makers The Crown maken cast voor nieuwe serie Behind Her Eyes bekend

De makers van The Crown hebben de cast bekendgemaakt voor hun nieuwe serie. De producenten van de reeks werken aan Behind Her Eyes. De serie is een psychologische thriller over een alleenstaande moeder die een affaire heeft met haar psychiater baas David. De hoofdrollen zijn voor Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman en Robert Aramayo.

You seizoen 2 op 26 december? Helaas Fake News!

De laatste dagen circuleert er op social media een poster rond dat het tweede seizoen van You op 26 december zal verschijnen. Ook in Nederland is de poster inmiddels verschenen bij verschillende media. Het blijkt echter om Fake News te gaan. De poster is fan-art en toont niet eens een actrice uit de serie. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend.

Lees alles over You

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 32

Netflix heeft een uiterst goede maand achter de rug. Wij zijn ook deze week weer op zoek gegaan naar de twintig meest populaire titels van dit moment. La Casa de Papel is nog altijd de onaangeraakte nummer één, gevolgd door Stranger Things en Orange is the New Black.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Dollar (1 seizoen) Drama 2019
Wu Assassins (1 seizoen) Actie 2019
The Naked Director (1 seizoen) Drama 2019
Gnome Alone Familie 2018 5.6
Roll Red Roll Docu 2018 6.9
Designated Survivor: 60 days (S01E10) Drama 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?