Netflix Daily

Netflix Daily: Tom Hopper zoekt liefde en horrorkomedie The Curse of Bridge Hollow

Tom Hopper heeft zijn spierenpak uitgedaan na zijn rol als Luther (number one) in The Umbrella Academy, om nu de liefde te zoeken in een villa. In de horrorkomedie The Curse of Bridge Hollow zien we ook een bekend gezicht uit een grote Netflix-serie, namelijk uit Stranger Things.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Love in the Villa met Tom Hopper en Kat Graham

Voor Tom Hopper wacht een totaal andere rol dan waarin we hem voornamelijk kennen op Netflix. Als de grote reus in The Umbrella Academy, uiteraard met een klein hartje, stampt hij in het rond. Nu wacht hem een romantisch verhaal. Love in the Villa speelt zich af in Italië. Kat Graham heeft de vrouwelijke hoofdrol. Ze reist naar de Italiaanse zon om een breakup te doen vergeten, aangekomen bij de villa blijkt deze dubbel te zijn geboekt. En zo moet ze opeens haar vakantie vieren met een cynische Brit… Check alvast de trailer, de film komt op 1 september op Netflix.

Lachen en bibberen met The Curse of Bridge Hollow

Marlon Wayans kennen we maar al te goed met persiflagefilms, waar het horrorthema met een grote knipoog wordt belicht. Dat zal vanaf 14 oktober ook het geval zijn met The Curse of Bridge Hollow. Ditmaal heeft hij wel de bijrol, want het draait om Sydney. Gespeeld door Priah Ferguson, niemand minder dan Erica uit Stranger Things. Ze moet samenwerken met haar vader (Wayans) om de stad te redden. Een geest laat de versieringen van Halloween namelijk tot leven komen en dat zorgt voor veel ellende.

The Curse of Bridge Hollow Netflix film

Maya Hawke (Stranger Things) en Camila Mendes in Do Revenge

Maya Hawke en Camila Mendes gaan samen op oorlogspad in de nieuwe film Do Revenge. Deze wraakkomedie zal in september op Netflix verschijnen, maar deze twee dames in de hoofdrol.

Lees alles over Do Revenge

Manifest seizoen 4: Alles wat we al weten

Het vierde seizoen van Manifest is in aantocht op Netflix. Nadat we sinds 1 augustus eindelijk aan de slag kunnen met Manifest seizoen 3 op Netflix, is de roep om het vierde seizoen nog groter geworden. Het goede nieuws is dat Manifest nog één keer terugkeert voor nieuwe afleveringen en een eerste deel van de opnames zijn zelfs al afgerond. In dit artikel vertellen we je alles wat we al weten over Manifest seizoen 4.

Lees alles over Manifest seizoen 4

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Team Zenko Go (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-08-08
Codigo Emperador Thriller 2022 6.5 2022-08-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?