Netflix Daily

Netflix Daily: Anderson in The Crown, deal met Wonder Woman-regisseur

Gillian Anderson heeft hoofdrol in The Crown seizoen 4. Daarnaast zijn de eerste beelden van het slotseizoen van The Good Place verschenen en gaat de Wonder Woman-regisseur aan de slag voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Anderson speelt Thatcher in The Crown

Het hing al langere tijd in de lucht, maar nu is de kogel eindelijk door de kerk. Gillian Anderson speelt Margaret Thatcher in het vierde seizoen van The Crown. De productie van seizoen 4 is inmiddels ook van start gegaan. Anderson kijkt ernaar uit om in de huid van Thatcher te kruipen en om meer over haar te weten te komen.

Wonder Woman-regisseur gaat aan de slag voor Netflix

Patty Jenkins gaat aan de slag voor Netflix. De streamingdienst heeft een deal van liefst 10 miljoen Amerikaanse dollar met haar getekend. De deal loopt drie jaar en zorgt ervoor dat Jenkins exclusief aan de slag gaat voor Netflix. Het is nog niet duidelijk aan wat voor projecten ze gaat werken.

First Look slotseizoen The Good Place verschenen

The Good Place keert op 27 september terug voor zijn laatste seizoen bij Netflix. Wekelijks verschijnen nieuwe afleveringen van de reeks waarin we zagen hoe Eleanor per ongeluk in de hemel terecht kwam. Een first look van dat vierde seizoen is inmiddels verschenen.

Releasedatum Riverdale seizoen 4 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van Riverdale seizoen 4 bekendgemaakt. De verwachting dat de serie wederom één dag na de release bij The CW in Nederland zou verschijnen is waarheid geworden. Vanaf 10 oktober kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen.

Lees alles over Riverdale

Opnames slotseizoen Lucifer begonnen

Het einde is dan echt in zicht… De opnames van het allerlaatste seizoen van Lucifer zijn inmiddels van start gegaan. Nadat de First Table Read heeft plaatsgevonden en alle acteurs weten waar het seizoen naartoe gaat, zijn de opnames begonnen.

Lees alles over Lucifer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (4 seizoenen) Talkshow 2019 2019-09-08
Geostorm Sci-fi 2017 5.3 2019-09-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?