Netflix Daily

Netflix Daily: Productie Riverdale in volle gang, documentaire over Blackpink op komst

De productie van Riverdale is inmiddels weer in volle gang. Via online meetingen is de cast aan de slag gegaan met de table reads om het script van de nieuwe afleveringen door te nemen. Daarnaast blijkt er ook een documentaire over Blackpink op komst op Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Table reads Riverdale in volle gang

De productie van Riverdale is inmiddels weer in volle gang. Vanuit hun eigen huis zijn de castleden bij één gekomen voor de table reads. Iets wat er vanwege de coronacrisis wel iets anders aan toe gaat dan normaal. Inmiddels zijn ook de namen van de eerste vijf afleveringen bekend. De afleveringen heten achtereenvolgens ‘Climax’, ‘The Preppy Murders’, ‘Graduation’, ‘Purgatory’ en ‘The Homecoming’.

Netflix lanceert documentaire over K-Pop Blackpink

Netflix is voor het eerst aan de slag gegaan met een documentaire rondom K-Pop. Het Zuid-Koreaanse muziekgenre is uiterst populair en in dat kader is de streamingdienst aan de slag gegaan met een docu rondom Blackpink. Het gaat om Blackpink: Light Up The Sky dat op 14 oktober op Netflix verschijnt. We volgen onder meer het opnameproces en de hoogte- en dieptepunten van een K-pop idool zijn.

Star Trek: Discovery seizoen 3 dit najaar van start + trailer

Een goed half jaar later dan verwacht gaat Star Trek: Discovery van start met het derde seizoen. CBS heeft de releasedatum voor de Verenigde Staten bekendgemaakt. Netflix heeft vervolgens de internationale streamingrechten. Op Star Trek Day is ook de trailer vrijgegeven

Lees alles over Star Trek: Discovery

Verwijderalarm: Wynonna Earp en 20 andere titels gaan vertrekken

Het Netflix Verwijderalarm bestaat deze week uit 21 titels. De meest opvallende serie is Wynonna Earp, deze reeks zal aan het einde van september gaan verdwijnen. Daarvoor is het al raak met flink wat films.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sterrenstraal (2 seizoenen) Kinderen 2020
#Alive Horror 2020 6.2
Cargo Horror 2019 6.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?