Netflix Daily

Netflix Daily: Mogelijk Peaky Blinders-film op komst, spin-off Big Mouth aangekondigd

Peaky Blinders lijkt nog lang niet klaar. Naast dat we al wisten dat er sowieso nog twee nieuwe seizoenen komen, komt er mogelijk ook een film. Daarnaast krijgt Big Mouth een spin-off op Netflix en is de trailer van Plan Coeur seizoen 2 verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mogelijk Peaky Blinders-film op komst

Het einde van Peaky Blinders is nog lang niet in zicht. We mogen sowieso nog twee nieuwe seizoenen van de reeks verwachten, maar er is meer. Naast dat maker Steven Knight het vijfde seizoen bestempelde als het beste seizoen tot op heden, liet hij ook ruimte over voor een film. “Ik sluit niets uit, een film behoort zeker tot de mogelijkheden”, vertelde Knight over de toekomstplannen van Peaky Blinders.

Big Mouth krijgt een spin-off op Netflix

Netflix heeft een spin-off van Big Mouth aangekondigd. Afgelopen week verschenen nieuwe afleveringen van de reeks online op Netflix en nu is er ook een spin-ff aangekondigd. Het gaat om Human Resources waar nu een trailer van is verschenen.

Trailer Plan Coeur seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van Plan Coeur gelanceerd. De serie staat ook wel bekend onder de naam The Hook Up Plan en komt op 11 oktober op Netflix. De serie vertelt het verhaal van drie jonge vrouwen in het hedendaagse Parijs die regelmatig voor problemen staan.

The End of the F***ing World in november terug met seizoen 2

Het tweede seizoen van The End of the F***ing World is officieel aangekondigd door Netflix. Vanaf 5 november kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie die ook te zien is bij het Britse Channel 4. De grote vraag is of we James nog terugzien.

Lees alles over het nieuwe seizoen

Netflix maakt startdata Supergirl, The Flash en Arrow bekend

Het wachten is eindelijk voorbij. Netflix heeft de releasedata van drie DC-series bekendgemaakt. Het gaat om Supergirl, Arrow en The Flash. De eerste aflevering van Supergirl verscheen op dinsdag 8 oktober en verschijnt nu wekelijks. The Flash gaat op 8 oktober van start bij The CW en wordt op vrijdag 11 oktober toegevoegd aan het aanbod. Arrow mogen we op dinsdag 22 oktober verwachten.

Lees alles over de DC-series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het Griezelige Verhaal van Kapitein Onderbroek Kinderen 2019
Deon Cole: Cole Hearted Stand-up 2019
Supergirl (4 seizoenen + S05E01) Actie 2019 6.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?