Netflix Daily

Netflix Daily: Into The Night seizoen 2 in de maak, eerste beelden vervolg The Witcher

Into the Night Netflix

Het tweede seizoen van Into The Night is officieel in de maak, zo werd duidelijk door middel van een post op Twitter. Ook verschenen de eerste beelden van het tweede seizoen seizoen van The Witcher. Daarop zien we Geralt of Rivia en Yennefer of Vengerberg.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Into The Night seizoen 2 in de maak

Het tweede seizoen van Into The Night is inmiddels officieel in de maak. De Belgische apocalyptische serie werd op 1 mei 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie liet zien hoe een groep moest vluchten voor de opkomende zon. De zon doodt namelijk iedereen op zijn pad. Met onderstaande post werd duidelijk dat het tweede seizoen nu officieel in productie is.

Eerste beelden The Witcher seizoen 2

Via Twitter zijn verschillende foto’s verschenen van het tweede seizoen van The Witcher. Daarop is onder meer te zien dat Geralt of Rivia een nieuwe look heeft gekregen met een gloednieuw harnas. Tot de eerste beelden behoren ook foto’s van Yennefer of Vengerberg. Zij speelt een belangrijke rol in het tweede seizoen van de serie.

Deze kerstfilm en kerstseries krijgen we dit jaar op Netflix

Kerstfilms en kerstseries zijn ontzettend geliefd en daar pakt Netflix dan ook flink mee uit. De afgelopen jaren zijn er al hele filmreeksen ontstaan en de eerste series zagen afgelopen winter het daglicht. Dit jaar is het niet anders en Netflix heeft nu bekendgemaakt welke kersttitels we allemaal mogen verwachten.

Lees alles over de kersttitels

The Princess Switch 2: Switched Again in november, derde kerstfilm aangekondigd

The Princess Switch begint een ware kerstfilmreeks te worden. De tweede film met Vanessa Hudgens was al aangekondigd en zal komende maand op Netflix verschijnen. Tegelijkertijd is het duidelijk geworden dat er een derde film wordt gemaakt.

Lees alles over Switched Again

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Bigflo & Oli: Hip Hop Frenzy Muziek 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?