Netflix Daily

Netflix Daily: Releasedatum Selling Sunset 7; Castlevania Nocturne nu al verlengd

Het is weer tijd voor dr-ahhmaaa! Selling Sunset seizoen 7 is op komst. Castlevania Nocturne verscheen vorige week pas op Netflix en nu is de serie al verlengd voor een tweede seizoen.

Selling Sunset seizoen 7 heeft releasedatum te pakken

Dramaseizoen is aanstaande, want het zevende seizoen van Selling Sunset is al op komst. Veel sneller dan verwacht komt de brigade dames terug, want op 3 november zijn de afleveringen al te zien. De Oppenheim Group zal in dit nieuwe seizoen een nieuw kantoor gaan bewonen en dat gaat uiteraard weer niet zonder slag of stoot. De trailer laat nog wel even op zich wachten.

Castlevania Nocturne nu al verlengd voor tweede seizoen

Het succes van Castlevania blijft onverminderd groot. De originele serie draaide vier seizoenen en werd opgevolgd door de eerste spin-off. Vorige week werd Castlevania Nocturne gelanceerd met acht afleveringen van een half uur. Nu heeft Netflix al besloten om een tweede seizoen te bestellen. Deze wordt over een goed jaar op de streamingdienst verwacht.

Deze Halloween-films en -series komen in 2023 op Netflix

Halloween staat al weer voor de deur! Weg met Sint Maarten, weg met de lampionnen, we worden helemaal veramerikaniseerd. Uitgeholde pompoenen dus, spoken en geesten, griezelen maar. En daar doet Netflix elk jaar weer aan mee met toffe films én series!

Lees alles over Halloween

Terzi seizoen 3 komt in november; gelijk het slotstuk?

Het derde seizoen van Terzi is aangekondigd door Netflix. Het was al bekend dat er een derde reeks zou komen, maar niet dat het al zo snel werd gelanceerd. De verwachting is alleen wel dat het hierbij zal blijven.

Lees alles over Terzi

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Strong Girl Nam-soon (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-08
Audrey Docu 2020 7.1 2023-10-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?