Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Witcher toch stilgelegd, Netflix test met ’tv-kanaal’

De opnames van The Witcher zijn toch weer stilgelegd. Ondanks dat Henry Cavill goede hoop had dat de opnames nu gewoon door konden gaan, blijkt dat toch niet het geval. Daarnaast test Netflix met een ’tv-kanaal’.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Witcher toch weer stilgelegd

De opnames van The Witcher zijn toch weer stilgelegd. Een paar dagen nadat hoofdrolspeler Henry Cavill liet weten vertrokken te zijn naar een nieuwe filmlocatie is toch besloten de productie een halt toe te roepen. Daarmee komt de productie voor de tweede keer stil te liggen. De reden zou zijn dat vier crewleden positief getest hadden op het coronavirus. Zodra de situatie op de set weer als veilig wordt gezien, worden de opnames hervat.

Netflix test in Frankrijk met ’tv-kanaal’

Netflix test in Frankrijk met een eigen kanaal waarop het verschillende films en series vertoont. In Frankrijk is massaal gevraagd om een ‘Direct’-kanaal waarbij de dienst bepaalt welke films en series worden uitgezonden. Het gaat voor nu nog om een test die vanaf december voor alle Franse abonnees moet werken. Het is afwachten of het kanaal later ook naar andere landen komt.

Young Wallander gaat verder met tweede seizoen

Young Wallander zal nog wel even bij ons blijven. De Zweedse crimeserie werd twee maanden geleden gelanceerd. Nu is de reeks verlengd voor een tweede seizoen, welke in 2021 moet verschijnen. Young Wallander heeft alles in zich om aardig wat seizoenen mee te gaan.

Lees alles over Young Wallander

Barry Atsma en Bad Banks komende week met seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Bad Banks is volgende week al te zien op Netflix. De van origine Duitse serie trok bij het eerste seizoen veel bekijks, omdat deze in meerdere talen werd ingesproken. In seizoen twee is er opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor Barry Atsma.

Lees alles over Bad Banks

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Blumhouse’s Fantasy Island Horror 2020 4.9 2020-11-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?