Netflix Daily

Netflix Daily: Goed nieuws over Never Have I Ever, beelden Terug naar de Outback

Netflix heeft goed nieuws voor de fans van Never Have I Ever. De opnames van het derde seizoen van de serie zouden later deze maand van start gaan. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van de nieuwe familiefilm Terug naar de Outback.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Goed nieuws over Never Have I Ever

Het einde van Never Have I Ever is nog niet in zicht. De opnames van het derde seizoen van de serie gaan aan het einde van de maand van start. In de zomer werd al duidelijk dat Never Have I Ever zou terugkeren voor een derde seizoen. Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekendgemaakt.

Eerste beelden Terug naar de Outback verschenen

De eerste beelden van Terug naar de Outback zijn verschenen. De familiefilm vertelt het verhaal van een aantal dieren uit ht Australische Wildlife Park. De jacht op hen wordt geopend als ze ontsnappen. Nu gaan ze terug naar de Outback! De film komt op 10 december naar Netflix.

Undercover 3: Afleveringstitels, data en aanvangstijd bekend

Undercover seizoen 3 gaat op 21 november van start. Netflix heeft nu heel veel extra informatie vrijgegeven, waardoor we precies weten waar we aan toe zijn. Op zondag 21 november gaat het nieuwe seizoen van Undercover van start.

Lees alles over Undercover

Stranger Things 4 komt in zomer 2022; Eleven in Californië

De setting van het vierde seizoen van Stranger Things wordt steeds duidelijker. Dit weekend werd Stranger Things Day gevierd, omdat 6 november de dag was dat Will Byers als vermist werd opgegeven in Hawkins, Indiana. Netflix greep de dag aan om weer heel wat bekend te maken.

Lees alles over Stranger Things

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Japan Sinks: People of Hope (4 aflevering) Drama 2021 2021-11-08
Whitestar Familie 2019 5.3 2021-11-08
8 Remains Thriller 2018 3.9 2021-11-08
Saveart: Recycling Art Docu 2015 2021-11-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?