Netflix Daily

Netflix Daily: Knives Out heeft zinderende trailer en Gears of War wordt film

De release van Knives Out 2 komt steeds dichterbij en daarom is nu de trailer verschenen. De videogame Gears of War gaat op Netflix zowel als film en als serie verschijnen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Knives Out 2: trailer belooft zinderende zoektocht

Knives Out 2, oftewel Glass Onion a Knives Out Mystery zal vlak voor de kerstdagen op Netflix verschijnen (23 december). Deze whodunit met Daniel Craig als detective Benoit Blanc in de hoofdrol heeft een ware sterrencast verzameld en nu is de trailer ook verschenen. Wie heeft de moord gepleegd, wat gaat er achter dit alles schuil en wie is er überhaupt vermoord? Vragen die opkomen in de zinderende thriller.

Videogame Gears of War wordt live-actionfilm

De videogame Gears of War kwam zestien jaar geleden uit en zal nu een grote revival gaan maken op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk de rechten aangekocht om los te gaan met het spel. Er komt een live-actionfilm én daarnaast een animatieserie. De kans is groot dat er hiernaast ook een spel uit zal komen speciaal voor Netflix. De projecten zijn in een beginstadium en zullen dus nog even op zich laten wachten.

The Blacklist seizoen 9 sneller dan verwacht op Netflix

Het negende seizoen van The Blacklist is bijna te zien op Netflix. De zeer succesvolle thrillerserie is ook alweer verlengd voor een tiende reeks, waardoor de verhalen rondom Raymond ‘Red’ Reddington voorlopig nog lang niet klaar zullen zijn.

Lees alles over The Blacklist

Jeffrey Dahmer-serie krijgt vervolg met twee Monster-seizoenen

De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story krijgt een vervolg. Netflix heeft aangekondigd dat er nog eens twee seizoenen gemaakt zullen worden van Monster. Daarmee gaat maker Ryan Murphy verder met zijn inmiddels geliefde werkwijze van anthologieseries.

Lees alles over Jeffrey Dahmer

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Minions & Meer 2 Kinderen 2022 2022-11-08
Neal Brennan: Blocks Stand-up 2022 2022-11-08
12 Strong Actie 2018 6.6 2022-11-08
Paashaas Academie Familie 2021 2022-11-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?