Netflix Daily

Netflix Daily: Army of the Dead en restauratie van Egyptian Theatre

Army of the Dead zou een vervolg krijgen, alleen daar is het al geruime tijd stil over. Netflix voerde een bijzonder project uit in Los Angeles en dat is vastgelegd.

Gaat Army of the Dead: Lost Vegas nog door?

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat Army of the Dead op Netflix verscheen. De zombiefilm van Zack Snyder werd zeer groot neergezet, maar de respons was wisselend. Er kwam een follow-up met Army of Thieves en er werd gewerkt aan Army of the Dead: Lost Vegas. Een spin-off anime serie. Het is hier erg stil om, maar Snyder heeft nu zelf laten weten dat het project nog altijd gaande is. Wanneer er iets verwacht kan worden is echter de grote vraag.

Restauratie van Historic Egyptian Theatre

The Egyptian is een begrip. Het is een klassiek filmhuis in Los Angeles, maar dan wel één volledig in Egyptische sferen. Netflix besloot de deuren weer te openen van The Egyptian Theatre, maar daarvoor moesten er wel eerst heel wat restauratiewerkzaamheden verricht worden. Dit is vastgelegd in een documentaire.

Virgin River-fans willen deze verhaallijn nu afronden: “Duurt al vijf seizoenen…”

De release van de speciale kerstafleveringen van Virgin River staat voor de deur. Vanaf 30 november kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen, maar ondertussen houdt het officiële Instagram-account van de serie zich vooral bezig met een ander vraagstuk. Zij kijken nog eens terug op een verhaallijn waarvan de kijkers van Virgin River hopen dat hij snel ten einde komt.

Lees alles over Virgin River

Showrunner Sweet Magnolias deelt veelbelovende update over seizoen 4

Sheryl J. Anderson heeft een veelbelovende update gedeeld over het vierde seizoen van Sweet Magnolias. De romantische dramaserie was tot op heden een groot succes op Netflix en gelukkig komt er ook nog geen einde aan. Anderson heeft nu zelfs laten weten dat achter de schermen al hard gewerkt wordt aan gloednieuwe afleveringen.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Cyberbunker: The Criminal Underworld Docu 2023 2023-11-08
Hotel Sinestra Familie 2022 6.5 2023-11-08
Escaping Twin Flames Docu 2023 2023-11-08
L’Affaire Bettencourt: Scandale Docu 2023 2023-11-08
Robbie Williams (1 seizoen) Muziek 2023 2023-11-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?