Netflix Daily

Netflix Daily: Kijkcijfers The Irishman bekend, docufilm over David Attenborough

Netflix heeft de eerste kijkcijfers voor The Irishman bekendgemaakt. Daarnaast liet het weten in de toekomst sowieso meer kijkcijfers naar buiten te willen brengen. Ook is een documentaire over David Attenborough aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt kijkcijfers The Irishman bekend

Netflix heeft de kijkcijfers van The Irishman in de Verenigde Staten bekendgemaakt. In de eerste vijf dagen na de release werd de film door 17 miljoen Amerikaanse kijkers bekeken. Daarmee heeft het Bird Box niet verslagen dat in de eerste zeven dagen na de release op 26 miljoen kijkers stond.

Meer inzage in kijkcijfers

Netflix heeft daarnaast prijsgegeven dat het in de toekomst meer prijs gaat geven over kijkcijfers. “Je gaat meer cijfers van ons zien, meer duiding over wat werkt en wat niet. Want we erkennen dat dat belangrijk is. Voor de creatieve wereld, voor de pers. Het is op meerdere vlakken belangrijk. Dus die kant willen we als bedrijf op”, vertelde Scott Stuber aan Variety.

Eigen documentaire voor David Attenborough

David Attenborough krijgt een eigen documentaire. Nadat we zijn stem eerder dit jaar al hoorden in de natuurdocumentaire Our Planet, is hij vanaf de lente van 2020 te zien in een documentaire over zijn eigen leven. De documentaire heet David Attenborough: A Life on our Planet. De documentaire wordt eerst in bioscopen getoond, voordat hij naar Netflix komt. “Ik heb een buitengewoon leven gehad, en ik begin me dat nu pas te realiseren.”

Releasedatum La Casa de Papel seizoen 4 bekend

Netflix heeft de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 bekendgemaakt. De streamingdienst maakte gebruikt van de Braziliaanse Comic Con om bekend te maken dat we vanaf 3 april 2020 aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. Daarmee duurt het wachten iets langer dan van tevoren gedacht werd.

Lees alles over La Casa de Papel

Trailer achtste en laatste seizoen Homeland gelanceerd

Het achtste seizoen van Homeland is eindelijk in aantocht en daar hoort uiteraard een trailer bij. Carrie Mathison en Saul Berenson zijn uiteraard weer terug met een laatste missie. Want na het achtste seizoen is het klaar met de serie van Showtime.

Lees alles over Homeland

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Patriot Act with Hasan Minhaj (S05E05) Talkshow 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?