Netflix Daily

Netflix Daily: Moeder Daisy van Audrie & Daisy overleden, tweede seizoen voor Feel Good

Nadat Daisy Coleman vier maanden geleden zichzelf van het leven heeft beroofd, heeft nu haar moeder Melinda hetzelfde gedaan. Ze kon het gemis van haar kinderen niet langer aan. Twee jaar geleden verloor ze tenslotte ook al haar zoon.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Moeder Daisy Coleman berooft zichzelf van het leven

Verschrikkelijk nieuws vanuit de familie Coleman. Vier maanden nadat Daisy Coleman uit Audrie & Daisy zichzelf van het leven heeft beroofd, is ook haar moeder Melinda Coleman uit het leven gestapt. “Haar oneindige verdriet was groter dan ze aankon deze dagen.” In Audrie & Daisy werden we meegenomen naar het leven van Daisy die op veertienjarige leeftijd seksueel werd aangevallen door Matthew Barnett. Iets wat Melinda nooit heeft kunnen verwerken. Melinda verloor in 2018 al haar zoon Tristan bij een auto-ongeluk.

Feel Good vernieuwd voor tweede seizoen op Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de dramatische komedieserie Feel Good. Dat tweede seizoen wordt ook meteen het laatste seizoen van de serie. In de serie volgen we stand-upcomedian Mae Martin die de uitdagingen van een nuchter leven aangaat tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.

Sweet Magnolias seizoen 2: Showrunner bespreekt plot en productie

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias liet ons achter met een grote cliffhanger. De grote vraag is wie er in de gecrashte auto zaten. Het antwoord op die vraag gaan we krijgen in het tweede seizoen van Sweet Magnolias, maar daar zullen we wel nog even op moeten wachten.

Lees alles over Sweet Magnolias

Verwijderalarm: Lijst met topseries wordt langer; één serie gered

De lijst van series die eind december van Netflix verdwijnen wordt alleen maar langer en langer. Toch is er tegelijkertijd ook goed nieuws, want een eerste serie die op de nominatie stond om te verdwijnen is toch verlengd. Het maakt de lijst voorlopig niet minder heftig.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Mr. Iglesias (3 seizoenen) Komedie 2019 2020-12-08
Spirit – Samen Vrij: Rijd mee met Onze Avonturen Kinderen 2020 2020-12-08
Emicida: AmarElo – É Tudo Pra Ontem Docu 2020 2020-12-08
Super Monsters: Hulp voor de Kerstman Kinderen 2020 2020-12-08

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?